Puripod® ionen-luchtreiniger

Zuivere omgevingslucht, of u nu thuis bent of ergens anders.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept Store

Zuivere omgevingslucht, of u nu thuis bent of ergens anders.

Deze mobiele ionen-luchtreiniger is aan te sluiten op het stopcontact. Houdt vuildeeltjes vast, verfrist en verwijdert tot 99,97%* van de kiemen en bacteriën.

Steek de Puripod® gewoon in het stopcontact en binnen enkele minuten begint de mobiele luchtreiniger te werken. Als een natuurlijke bries stromen negatieve ionen in de ruimte en houden de vieze en zwevende deeltjes in de lucht vast. Daardoor hoeft u niet langer tabaksrook, etensluchtjes etc. in te ademen. De Puripod® neutraliseert met behulp van een beetje ozon (met 0,05 ppm onder de toegestane grenswaarde, en daarmee niet schadelijk voor de gezondheid) vervelende luchtjes en tot 99,97%* van de kiemen. Zonder chemische middelen, zonder storende geurstoffen.
Stille werking met 26,3 dBA. Nagenoeg onderhoudsvrij. Ideaal voor ruimten tot 20 m³.
Verbruikt slechts 4,5 W. Bij een constant gebruik is dat slechts ca. 108 WH per dag. Puripod® werkt zonder filter. Daarom is het voldoende om de uitgangsopeningen éénmaal in de maand met een doek of de stofzuiger schoon te maken. Stevige kunststof behuizing. Afmeting 11,4 x 10,7 x 8,5 cm (h x b x d), gewicht 168 g. 100-240 V.

* Aangetoond door een studie van het bio-technische instituut Tecmobromatologia Industrial, Spanje. Referentienr. EO-363880, 03-12-2014.

Meningen

4.6/5 5 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu