Tuimelsneeuwpop

De tuimelsneeuwpop: vrolijkheid voor de winter- en kerstperiode.

  • Liefdevol voorzien van een winterse outfit.
  • Betoverende blikvanger in elk interieur.

De tuimelsneeuwpop: vrolijkheid voor de winter- en kerstperiode.

Een blikvanger die jong en oud veel plezier biedt.

Deze sneeuwpop wil iedereen steeds weer aanraken. Lichtjes duwen is voldoende om hem heen en weer te doen bewegen. Net als een tuimelaar kiept hij zelfs bij grote druk niet om en komt hij altijd weer in rechtopstaande positie terug. Het geheim is dat het kogelronde onderste deel een zeer diepliggend zwaartepunt heeft.
Liefdevol voorzien van een winterse outfit.
De dikke muts is luxueus gebreid in rood/wit mêlee. De flexibele punt is met een lange draad verstevigd. De nonchalante, gebreide sjaal heeft een bijpassend streeppatroon. De trui van sneeuwwit imitatiebont met helderrode knopen is heerlijk zacht. Dankzij de ingewerkte draad zijn de armen flexibel. Het ronde hoofd heeft koolzwarte ogen, een wortel als neus en een vriendelijk lachende mond.
Betoverende blikvanger in elk interieur.
Bij de trap of de kerstboom, in de hal of bij de open haard: deze lieve huisgenoot zorgt voor een fijne feeststemming. Ook perfect als ‘ontvangstcomité’ in uw praktijk of bedrijf. Kogelronde onderkant van kunststof, afgewerkt met vloervriendelijke suède. Afmeting: 45 x 40 cm (b x d). Met puntmuts recht omhoog ca. 120 cm hoog. Gewicht: 8,9 kg.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu