Onvervalste natuur: deze hazen van massief, net geveld populierenhout.

Met de hand gemaakt - met ruw oppervlak en zichtbare jaarringen. Altijd een unicum.

Ruw en ongeslepen in plaats van glad, onderscheiden de hazen zich duidelijk van hun vaak kitscherige soortgenoten. Levensgroot en van onbehandeld, massief populierenhout zijn het echte maatjes van een stevige en robuuste natuur.
Karakteristieke voorjaarsboden - bewust onbewerkt en rustiek verwerkt.
De silhouetten worden eerst grof met de hand met de lintzaag uit vers populierenhout gesneden. Door een speciale oppervlaktebewerking krijgen ze dan zo hun definitieve vorm. Niets wordt kunstmatig gespaard: jaarringen, eventuele barsten, gaten van takken zijn allemaal bewaard gebleven. Ook de nerven, barsten en kleine gaatjes ontstaan door gereedschap en klemmen worden niet gladgeslepen. Net als de barsten die bij het droogproces van het hout kunnen ontstaan. Dat allemaal maakt deze figuren zo bijzonder en allemaal uniek.
Zowel binnen als buiten het hele jaar mooi.
Anders dan de gebruikelijke hazen hoeven deze na Pasen niet zo snel mogelijk weer opgeborgen te worden. Door het ongekunstelde design en het mooie, natuurlijke hout zijn ze het hele jaar door een aantrekkelijke eyecatcher, passend bij elke interieurstijl en interieurkleur. Maak voor de haas in de tuin, onder de struiken een moszacht kuiltje: hij zal zich er snel thuis voelen en na verloop van tijd een natuurlijke ʻschutkleur’ aannemen en in de winter een echte sneeuwhaas worden.
Twee maten – ook perfect als set.
De kapitale langoor meet vanaf top tot teen 65 cm H, 39 cm B, 8,5-9 cm T. Weegt 3,77 kg. De afmeting van de kleinere houten haas is 50 x 30 x 8,5-9 cm (H x B x D). Weegt 1,87 kg. Beide modellen zijn gewoon met een zachte borstel schoon te maken. Van Europees populierenhout made in Europe.
Niets wordt kunstmatig gespaard: jaarringen, eventuele barsten, gaten van takken zijn allemaal bewaard gebleven.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu