1.000-lumenlamp met accu

Feller, robuuster, gaat langer mee: handige 1.000 lumen-lamp met accu.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept Store

Feller, robuuster, gaat langer mee: handige 1.000 lumen-lamp met accu.

Verspreidt tot 3 uur lang een zee van licht op de hoogste stand, gedimd op 10% zelfs tot wel 15 uur lang.

Een van de meest felle en betrouwbare led-acculampen die er zijn. Uitgevoerd met de modernste COB-leds. Met een lichtsterkte van wel 1.000 lumen*. Praktische eenknopsbediening voor het selecteren van een van de drie lichtsterktes (1.000/500/100 lm) en de spotlight-functie (220 lm). Met Li-ionaccu voor een 3 uur** lang schijnend licht op de hoogste stand. Gedimd op 100 lm schijnt deze lamp zelfs wel 15 uur**.
Compact, handig mee te nemen en ijzersterk.
Schokbestendige metalen behuizing met polycarbonaatlaag. Spatwaterdicht (IP54) en zelfs bestand tegen een val van 2 m hoogte.
Zeer veelzijdig te gebruiken. Met 360°-ophanghaak, 2-voudig uit te klappen steun en sterke magneten.
Ideaal als flexibel werklicht in de garage en de werkplaats, bij reparaties, bij het knutselen en doe-het-zelven, in de auto, ... Er is zelfs een noodverlichting ingebouwd: wanneer de lamp in het meegeleverde 230 V-laadstation staat (neer te zetten of aan de wand te monteren), gaat de ledlamp bij een stroom­storing automatisch aan en wijst hij u veilig de weg naar uw noodlamp.
Oerdegelijke kwaliteit van Metallit®, de Duitse producent van hulpmiddelen voor de industriële markt en voor vakmensen.
Afmeting 5,8 x 21,5 x 2,8 cm (b x h x d), gewicht 440 g. Oplaadtijd ca. 3 uur. Levensduur COB-led min. 50.000 branduren.

*Lichtsterkte: volgens de ANSI FL 1 standaard is de lichtsterkte de totale lichtstroom en definieert dit de totaal aangegeven lichthoeveelheid. De lichtsterkte geeft dus het gehele lichtvermogen van een draagbare lichtbron weer en wordt aangegeven in lumen.
**Brandtijd: de brandtijd volgens de ANSI FL 1 standaard definieert de tijdsduur gemeten 30 seconden nadat de lamp voor de eerste keer is ingeschakeld met nieuwe batterijen, tot het moment dat de lichtsterkte 10% van de oorspronkelijke lichtopbrengst heeft bereikt.

COB – de led van de nieuwste generatie.
Anders dan traditionele leds met slechts een of twee chips bestaan chip-on-board-leds (COB) uit vele bij elkaar geplaatste chips. Daarbij zijn veel kleine led-chips samengevoegd tot een module op een speciale substraatdrager. De voordelen:
• aanzienlijk hogere lichtsterkte
• groter lichtafgiftevlak
• hogere energie-efficiëntie
• homogene straalkwaliteit zonder optische hotspots
• beduidend gereduceerde thermische weerstand en daarmee een langere levensduur.

Sterke magneten zorgen ervoor dat de lamp stevig blijft zitten op alle ferromagnetische oppervlakken.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu