27.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Decoratie van lotusbladeren

Unieke exotische uitstraling: kunstzinnige collage van echte lotusbladeren.

  • Superfijne bladkwaliteit. Met de hand gemaakt in een klein atelier in Thailand. Elk exemplaar is uniek.
  • Schitterend kunstwerk met eigentijdse natuurlijke structuur.
  • In het licht ontstaat telkens een andere goudglans.
  • In vier trendkleuren, dus veelzijdig te combineren – in één kleur of in een frisse kleurenmix.
  • Past perfect in elke interieurstijl.

Unieke exotische uitstraling: kunstzinnige collage van echte lotusbladeren.

Elke wanddecoratie is met de hand gemaakt. In trendy kleuren en voorzien van een gouden glans.

Op het eerste gezicht is dit een schitterend gestructureerd, monochroom schilderij in frisse kleuren. Pas bij nauwkeurig kijken blijkt dat wat een geschilderd reliëf lijkt, een artistieke compositie van vijf echte lotusbladeren is. Een fascinerend effect! Elk blad is op een natuurlijke manier gegroeid: zo groot als een bord en in een karakteristiek model, met aderen die vertakt zijn als de stralen van de zon.
Superfijne bladkwaliteit. Met de hand gemaakt in een klein atelier in Thailand. Elk exemplaar is uniek.
Van de 100 lotussoorten zijn er maar een paar geschikt, en die komen uit goed verzorgde vijvers. Ze worden geplukt als ze op hun mooist zijn en worden vervolgens heel voorzichtig tot wel 8 keer in verf gekookt, zodat de in eerste instantie waterafstotende bladeren hun unieke kleur krijgen. Na het drogen worden de bladeren op een houder van mdf geplakt en met doorzichtige kunsthars gecoat. Op deze manier geconserveerd behouden ze perfect hun kleur en vorm, en kunnen ze niet verwelken.
Schitterend kunstwerk met eigentijdse natuurlijke structuur.
Het eenvoudige vierkante frame laat het fijne bladreliëf opvallen en verdwijnt zelf naar de achtergrond. Zo krijgen de bladeren alle aandacht en wordt de blik van de toeschouwer erop geconcentreerd.
In het licht ontstaat telkens een andere goudglans.
Goudkleurig poeder in de hars laat de decoratie stralen als in het licht van de vroege ochtendzon. Zelfs de fijnste structuren komen als zachte goudaders naar voren en zorgen, afhankelijk van de kijkhoek, voor een betoverend optisch effect.
In vier trendkleuren, dus veelzijdig te combineren – in één kleur of in een frisse kleurenmix.
Solo, per paar of in een groepje van vier – lineair, compact of iets uit elkaar geplaatst: de decoraties vormen een vriendelijk kleuraccent, zonder er te bont of schreeuwerig uit te zien.
Past perfect in elke interieurstijl.
Afmeting elk 48 x 48 cm, 4 cm diep. Gewicht elk 1,8 kg. Afneembaar met een stofdoek. Niet direct blootstellen aan het UV-licht van de zon. Van SHERMANS®, Duitsland.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu