24.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Elektrische kerstboomstandaard

Wereldprimeur: de eerste elektrische kerstboomstandaard.

Wereldprimeur: de eerste elektrische kerstboomstandaard.

Nog nooit hebt u uw kerstboom zo eenvoudig, snel en perfect opgezet. Helemaal in uw eentje. Gewoon met éé druk op de knop.

Geen snoeren. Niet meer moeizaam de bevestigingsschroeven aandraaien. Niet meer ongemakkelijk bukken. U plaatst uw kerstboom gewoon in het midden van deze geniale elektrische standaard. Met de afstandsbediening start u het sluitmechanisme. Vier door motortjes aangedreven houderelementen bewegen automatisch naar buiten en zetten de stam vast: in het midden en muurvast. Zo nodig kunt u met de pijltjestoetsen uw boom uitlijnen - totdat hij kaarsrecht staat. Hierna kan het snoer worden verwijderd. Er is geen netspanning meer nodig. En het beste van alles is dat u voor een snelle en perfecte opbouw helemaal geen hulp nodig hebt.
Mooi, eenvoudig en onopvallend. Bedekken of afschermen is niet nodig.
Alle elektronica zit verborgen in de stevige, waterdichte plastic behuizing. In de standaard ingebouwd: een houder voor het opbergen van de afstandsbediening.
Eenvoudig bij te vullen 3-in-1-waterreservoir. Zo blijft uw kerstboom lang groen en vers.
Een indicator voor het waterpeil herinnert u eraan het reservoir op tijd bij te vullen.
Gecertificeerd door TÜV-Rheinland*.
Geschikt voor boomhoogtes tot maximaal 2,70 m en een stamdiameter van max. 12 cm. Afmetingen: 38 x 14 cm (Ø x h). Het eigen gewicht van 5 kg zorgt ervoor dat de standaard stevig staat. Incl. voeding van 100-240 V/60 W en een snoer van 235 cm. Kleur: groen.

*1419054334
Met de afstandsbediening start u het sluitmechanisme.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu