Silicone-bakvorm broodjes of baquettes

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine

Zelfgebakken broodjes en baguettes – net zo knapperig als bij de bakker.

Silicone-bakvormen met microperforaties voor optimale lucht- en warmtecirculatie.

In een gesloten bakvorm houdt deeg vocht vast, maar hier kan het vocht door de vele kleine luchtgaatjes ontsnappen. De hete lucht kan overal heen, waardoor de warmte zich optimaal verdeelt. Broodjes en baguettes garen hierdoor heel gelijkmatig, worden rondom knapperig en goudbruin en hebben elk hetzelfde formaat en dezelfde vorm.
Altijd vers. Naar een lievelingsrecept.
Of het nu zoete ontbijtbroodjes zijn of hartige olijvenbaguettes, donkere varianten van rogge of speltmeel, delicatessen met noten, room, sesam en granen, u kunt er eindeloos mee experimenteren.
Uit de flexibele silicone-bakvorm zijn de broodjes heel eenvoudig te verwijderen.
Er blijft niets plakken. Op het extreem gladde oppervlak blijven geen deegresten achter, koekt niets aan en raken de poriën niet verstopt. Gewoon in de vaatwasser te reinigen of nat af te nemen met een doekje. De platinum-silicone is BPA-vrij en absoluut smaakneutraal. Hittebestendig tot 220 °C. Gechikt voor de oven. Afmeting totaal 29 x 20 x 2,5 cm (l x b x h). Bakvorm voor 6 broodjes, à 8 cm Ø. Bakvorm voor 4 baquettes, à 17 x 5,5 cm. Elk inclusief 2 basisrecepten.

Silicone-bakvorm baquettes.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu