‘Wild Hibiscus Flowers’ in siroop, set van 2

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Alleen de beste met de hand geselecteerde bloemen – op natuurlijke wijze houdbaar gemaakt.
  • Ook mooi als exotische dessertdecoratie.

Verwen uw gasten met de trendy cocktail uit beroemde bars.

Wildehibiscusbloemen in bruisende champagne. Een streling voor ogen en tong.

Veel spectaculairder dan Kir Royal en Bellini: een echte bloem, die in prikkelende champagne haar schoonheid ontvouwt. Gewoon een van de ‘Wild Hibiscus Flowers’ in het glas leggen en de champagne erop gieten. Heel geleidelijk opent zich de dieprode bloemenkelk die wordt omringd door kleine parels: een fascinerend schouwspel.
Alleen de beste met de hand geselecteerde bloemen – op natuurlijke wijze houdbaar gemaakt.
De smaak van de fruitige bloemen doet denken aan een mix van rijpe frambozen en rabarber. Deze beïnvloedt echter niet de smaak van de champagne. (Tenzij u een scheutje van de heerlijke siroop in het glas schenkt.)
Ook mooi als exotische dessertdecoratie.
Set van 2 potten met 11 bloemen per pot. Nettohoeveelheid per pot: 250 g. Houdbaarheid: 12 maanden.

Meningen

Van Yvonne V. op 30.10.2015

Hibiscus

Beeldschoon en zal zeker lekker zijn want thee van hibiscus is ook heerlijk .

pu