Gietijzeren burgerijzer

Perfect gegrilde hamburgers, zonder uit te drogen en zonder vetbrand.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept Store
Gietijzeren burgerijzer - Perfect gegrilde hamburgers, zonder uit te drogen en zonder vetbrand. Van de Duitse grillspecialist Santos.
Gietijzeren burgerij­zer met geribbeld oppervlak en innovatieve braadspikes voor perfect gegrilde hamburgers.
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer - Perfect gegrilde hamburgers, zonder uit te drogen en zonder vetbrand. Van de Duitse grillspecialist Santos.
Gietijzeren burgerijzer - Perfect gegrilde hamburgers, zonder uit te drogen en zonder vetbrand. Van de Duitse grillspecialist Santos.
Gietijzeren burgerij­zer met geribbeld oppervlak en innovatieve braadspikes voor perfect gegrilde hamburgers.
Gietijzeren burgerij­zer met geribbeld oppervlak en innovatieve braadspikes voor perfect gegrilde hamburgers.
Gietijzeren burgerij­zer met geribbeld oppervlak en innovatieve braadspikes voor perfect gegrilde hamburgers.
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
Gietijzeren burgerijzer
  • Gietijzer: voor uitstekende warmtegeleiding en -behoud.
  • Cheeseburger, lekkerder dan ooit.
  • Veelzijdig te gebruiken, ook voor gegrilde kaas, omeletten, wentelteefjes etc.

Perfect gegrilde hamburgers, zonder uit te drogen en zonder vetbrand.

Gietijzeren burgerijzer met innovatieve braadspikes. Van de Duitse grillspecialist Santos.

Dit burgerijzer combineert het beste van een grill en plancha. In gesloten vorm wordt uw hamburger knapperig van buiten, met een perfect gekarameliseerde korst, en heerlijk sappig van binnen. Aroma’s, vleessappen en smaak blijven bewaard. Er druppelt niets in het gas of de kolen. Vetbrand wordt zo voorkomen.
Gietijzer: voor uitstekende warmtegeleiding en -behoud.
10 minuten op de hete grill en het burgerijzer is op tempera­tuur. Vet het lichtjes in met olie en braad de burgers aan beide kanten aan op het geribbelde oppervlak in ongeveer 90 seconden. Doe het dicht en draai het om: de hete spikes dringen diep in het vlees en garen de hamburger van binnenuit. Een burger van 150 - 200 g is na ongeveer 3 minuten gelijkmatig roze; veel sneller dan bij een conventionele bereiding. Een extra bonus: overtollige sappen kunnen via de zijuitloop worden afgetapt en als sausbasis worden gebruikt.
Cheeseburger, lekkerder dan ooit.
De kaas smelt perfect in het gesloten burgerijzer. Bij het openen stroomt de kaas ook in de gaten van de spikes. Een smaakervaring, bijna zoals bij luxueuze gevulde hamburgers.
Veelzijdig te gebruiken, ook voor gegrilde kaas, omeletten, wentelteefjes etc.
  • Ø grilloppervlak: 12 cm
  • Afmeting in gesloten toestand: 17,5 x 13,5 x 3,8 cm
  • Gewicht: ca. 1,1 kg


Gietijzeren burgerij­zer met geribbeld oppervlak en innovatieve braadspikes voor perfect gegrilde hamburgers.

Reviews

5.0 von 5
(1)
Schrijf een review
5 Sterren
100 % (1)
4 Sterren
0 % (0)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu