03.07.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Caso stoomoven Steam Chef

Profiteer nu ook thuis van de voordelen van de professionele stoomtechniek.

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine

Profiteer nu ook thuis van de voordelen van de professionele stoomtechniek.

Heteluchtoven, stoomoven en grill in één compact apparaat. Van Caso.

Stoomovens (ook wel combi-stoomovens genaamd) zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. En met reden: ze zijn enorm veelzijdig en combineren de braad-, grill- en bakfuncties van een heteluchtoven met de voorzichtige voedselbereidingstechniek van een stoomoven. Met de compacte Steam Chef kunt u nu ook thuis gebruik maken van deze profes­sionele techniek. En dat voor een heel aantrekkelijke prijs.
De hete stoom omgeeft het gerecht aan alle kanten met vocht, verbetert de warmteoverdracht en voorkomt uitdrogen.
Uw gerechten worden gelijkmatiger en voorzichtiger gegaard – naar wens zelfs zonder gebruik te maken van vet. Gebraad, gevogelte, ovenschotels, ... U maakt ze sappig van binnen, met een knapperig korstje van buiten. Vitaminen en voedingsstoffen blijven voor een groot deel behouden. De gerechten behouden hun kleur, stevigheid en natuurlijke smaak. Natuurlijk kunt u de oven- en stoomfunctie ook apart gebruiken.
Intuïtief en veilig te bedienen.
Vul het uitneembare 1,2 l-water­reservoir en stel met een druk op de sensortoets de gewenste bereidings­wijze (zie inzet), temperatuur en tijd in. Of kies 1 van de 10 automatische programma’s.
Stijlvol design met led-display.
25 liter-gaarruimte (met verlichting) van edelstaal. De binnenruimte is gemakkelijk en snel schoon te maken dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma. Afmeting 50,5 x 34,8 x 48 cm (b x h x d), gewicht 14,2 kg. Hetelucht­temperatuur: 40 - 220 °C in stappen van 10 °C; stoomtemperatuur: 80 - 115 °C in stappen van 5 °C. Tijd in te stellen van 1 - 180 minuten. Incl. opvangschaal, bakblik, blik met gaatjes en ovenhandschoenen. 100 cm-snoer voor 220-240 V/2.100 W. SGS/GS-geteste veiligheid*.

*GS/18/hel/11980

Voor elk gerecht de optimale bereidingswijze.

Stomen
Stomen + grillen
Stomen + hetelucht
Hetelucht
Grillen met boven- en onderwarmte
Grillen met bovenwarmte
Grillen met onderwarmte
Warmhoudmodus
Fermentatiemodus (voor het laten rijzen van gistdeeg en het maken van yoghurt)
Sterilisatiemodus
Ontdooimodus

Garen met stoom, maar zonder druk.

Kleur, stevigheid, vorm en natuurlijke smaak blijven behouden, net als de vitamines en voedingsstoffen.
Bakken en grillen met stoom.
Optimaal garen met grilleffect. Niets droogt uit. Uw gerechten worden zacht en sappig, met een knapperig korstje.

Grote gaarruimte met een inhoud van 25 liter.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu