Caso sous-vide-stick SV 1200 Smart

De testwinnaar onder de sous-vide-sticks: perfecte functionaliteit, perfecte nauwkeurigheid, perfecte veiligheid.

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Compacter, lichter en heel veilig.
  • Werkt volautomatisch. Al geschikt voor pannen vanaf een hoogte van 12 cm (in plaats van 15 cm zoals normaal).
  • Verwarmt het waterbad in nauwkeurige stappen van 0,5 ° C (in plaats van enkel in de gebruikelijke stappen van 1 ° C).
  • Desgewenst ook met een app via smartphone of tablet te bedienen (iOS/Android, gratis app).**

De testwinnaar onder de sous-vide-sticks: perfecte functionaliteit, perfecte nauwkeurigheid, perfecte veiligheid.

De precisie van grote sous-vide-apparaten in een ultracompact formaat. Geheel waterdicht (IPX7). Doorstaat ook zonder schade het per ongeluk onderdompelen.

10 sous-vide-sticks van bekende fabrikanten zijn door ETM-­Testmagazin getest (05/2019). Beoordeeld werden de uitvoering, de bediening en de functionaliteit. Testwinnaar met de vermelding ‘zeer goed’ (95%) werd de SV 1200 Smart van Caso. Met het beste resultaat als het gaat om een nauwkeurige temperatuur.
Compacter, lichter en heel veilig.
Anders dan minder hoogwaardige sous-vide-sticks is dit exemplaar compleet waterdicht (IPX7). Zelfs wanneer het apparaat eens volledig ondergedompeld raakt (tot 30 min.), is de elektronica hier goed tegen bestand.
Werkt volautomatisch. Al geschikt voor pannen vanaf een hoogte van 12 cm (in plaats van 15 cm zoals normaal).
Plaats levensmiddelen als vlees, vis en groente in een vacuümzak. Klem de sous-vide-stick aan een pan van minimaal 12 cm hoog, vul deze met water en leg de zak erin. Stel met een druk op de knop de temperatuur (tot 90 °C) en de gaartijd (tot 99:59 uur) in (tabellen meegeleverd) en start. De rest kunt u gerust aan de elektronica overlaten.
Verwarmt het waterbad in nauwkeurige stappen van 0,5 ° C (in plaats van enkel in de gebruikelijke stappen van 1 ° C).
De professionele circulatietechniek zorgt ervoor dat het op temperatuur gebrachte water gelijkmatig om het voedsel heen verdeeld wordt. Dit garandeert een optimaal resultaat.
Desgewenst ook met een app via smartphone of tablet te bedienen (iOS/Android, gratis app).**
Geschikt voor pannen vanaf 12 cm hoog tot max. 20 l. Led-display met aanduiding van temperatuur resp. resterende gaartijd. Na afloop klinkt een signaal. Behuizing van edelstaal en soft-touch-kunststof. Afmeting 6 x 33 x 8,5 cm (b x h x d), gewicht 1 kg. 123 cm-snoer voor 220-240 V/1.200 W. SGS/GS-geteste veiligheid*.

*GS/18/HEL/11588
** Duitstalige app

Topkoks zweren bij het langzaam en behoedzaam vacuümgaren in een waterbad (Frans: ‘sous vide’).
Vlees, vis en groente gegaard in het eigen vocht zijn extra verfijnd en vol van smaak. Vitamines, mineralen en smaakstoffen blijven behouden. Zelfs steaks lukken perfect. Wilt u bijvoorbeeld een 3 cm dikke biefstuk bereiden, laat deze dan in een vacuümzak op 55-62 °C ca. 95 minuten in het waterbad garen. Vervolgens in de pan nog even 10-15 seconden aan elke kant aanbraden – onweerstaanbaar.

Ideaal als aanvulling: de vacumeermachine van Caso – levensmiddelen blijven tot 8x langer vers.
• Geseald met dubbele sealnaad (30 cm breed) voor extra betrouwbaarheid.
• Vacuümregeling met stopknop.
• Instelbare sealtijd – ook ideaal voor vochtige levensmiddelen.
• Gemakkelijk en veilig te bedienen.
• 10 zakken meegeleverd (20 x 30 cm) plus een buis voor het vacumeren van bakjes.
Van robuuste ABS-kunststof met luxueus edelstalen front. Afmeting 39 x 9 x 17,3 cm (b x h x d), gewicht 1,9 kg. 120 cm-snoer voor 230 V/120 W.

Desgewenst ook met een app via smartphone of tablet te bedienen (iOS/Android, gratis app)**.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu