Rookt warm en koud, met elektronische precisie. Voor indoor en outdoor.

Met een druk op de knop maakt u voor uw familie en gasten gerookte delicatessen in restaurantkwaliteit.

Met deze rookpan maakt u de heerlijkste warm- en koud­gerookte delicatessen op een veilige elektrische manier, netjes en precies zoals u dat wilt. Zonder vervelend ruikende spiritus, zonder gas en open vlammen, gemakkelijk direct in uw keuken. De perfect sluitende glazen deksel houdt rook en geuren in de edelstalen pan met antiaanbaklaag.
Om mee warm of koud te roken.
Bij warmroken (120 °C) worden spare ribs, pulled pork, ... gelijkmatig gegaard, sappig en zacht, en met een heerlijke rooksmaak. Verse zalm, casselerrib, kaas, ... worden bij een gematigde rooktemperatuur van 60 °C helemaal doortrokken met een rookaroma. Of kies voor het automatische combi-programma waarbij er eerst koud en vervolgens warm wordt gerookt.
Gemakkelijk en veilig in gebruik.
U hoeft de rookbox alleen maar te vullen met houtsnippers en eventueel kruiden. Leg het product dat u wilt roken in de pan, sluit de deksel en stel met een druk op de knop de gewenste rookwijze en -tijd in (tabellen meegeleverd). Een signaal geeft aan wanneer uw specialiteiten klaar zijn.
Voor het roken van 2 kg producten op 2 niveaus.
Afmeting 46 x 29 x 28 cm (b x h x d), gewicht 3,8 kg. 90 cm-aan­sluiting voor 230 tot 240 V/500 W
Alle instellingen zijn gemakkelijk direct via het bedieningspaneel aan de pan te selecteren

Meningen

4.0/5 4 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu