De betere pizzasteen heeft 2 verdiepingen.

Bakt steenoven-pizza onovertroffen gelijkmatig en licht knapperig, met sappig beleg.

In plaats van één plaat – zoals gebruikelijk – liggen hier 2 pizzastenen op afstand boven elkaar. In de ruimte ertussen kan de hete lucht constant circuleren. Op deze manier wordt het bakoppervlak altijd optimaal gelijkmatig verwarmd – ongeacht het type warmtebron. Geen hotspots die de pizzabodem verbranden. Geen te koele randen. Je pizza lukt net zo goed als bij de Italiaan: zacht knapperig en heet (in plaats van hard en lauw), met sappig beleg.
ThermaBond® high-tech keramiek. Hitte- en temperatuurschokbestendig tot 480 °C. Ideaal voor oven en grill.
Gewoon in de oven of op de grill opwarmen (ca. 30-45 minuten) en de belegde pizza erop leggen. Na een paar minuten kun je genieten van je eigen steenovenpizza. Ook ideaal voor platbrood, (pizza-)broodjes, tarte flambée, ...
  • Om schoon te maken eenvoudig afwassen met schoon water en laten drogen
  • Afmetingen 35 x 2 cm (Ø x h)
  • Gewicht maar liefst 3,5 kg
Het geheim: een holle ruimte tussen de stenen waarin de hete lucht constant kan circuleren.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu