KAI keukenrasp

De betere keukenrasp: met de knowhow van de messenspecialist KAI.

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine

De betere keukenrasp: met de knowhow van de messenspecialist KAI.

Fotochemisch geëtst (in plaats van gestanst). Lemmetscherpte en -precisie made in Japan.

Net als de beroemde keukenmessen van KAI garanderen deze keukenraspen ook extreme scherpte en precisie. In plaats van gewoon gestanst, zijn de lemmeten fotochemisch van 18/10 roestvrij staal geëtst: extreem efficiënt en nagenoeg niet aan slijtage onderhevig. In een optimale hoek geplaatst, raspt u heel precies (zonder dat het snijgoed scheurt). Hard en zacht glijdt het nagenoeg zonder weerstand. Zonder te hoeven trekken of veel krachtsinspanning. Er wordt niets geplet.
Drie specialisten voor bijna elk karwei. Zie je maar zelden: de julienneschaaf.
In een handomdraai wortels, koolrabi, komkommer schaven in 2 tot 3 mm fijne reepjes. Voor het raspen van citroenschillen, voor harde kaas, gember en nootmuskaat gebruikt u de fijne en citroenschilrasp. En op de tweewegrasp raspt u in een handomdraai ook grotere hoeveelheiden chocolade, zachte kaas of groente in mooie stukjes.
Ergonomisch. Kan in de vaatwasmachine. En een mooi gezicht aan het keukenrek.
Als hij niet wordt gebruikt, beschermt de kunststofhoes tegen letsel.

  • Afmetingen elk 10 x 3-5 x 2,3 cm (l x b x h)
  • Wegen 128 g
  • Met antislip silicone uiteinde

Testresultaten/Prijzen

fijne en citroenschilrasp

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu