Dubbelwandige steelpan

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Voor alle gebruikelijke fornuizen.
  • Ook ideaal voor het warm houden van maaltijden. En voor het voorzichtig opwarmen van kwetsbare babyvoeding.

Geen aanbranden. Geen vellen. Geen overkoken.

Deze handige steelpan maakt het ingewikkelde au bain-marie verwarmen overbodig.

De bekende sauce hollandaise, luchtige crèmes, schuimige sabayon, … alle gerechten die gevoelig zijn voor de juiste temperatuur, waarvoor u tot nu toe een pan-in-pan waterbad moest construeren, lukken in deze speciale steelpan zonder enige inspanning, snel en perfect. En dat voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.
Voor alle gebruikelijke fornuizen.
In tegenstelling tot de eenvoudige steelpan is deze pan ook geschikt voor een inductieplaat. Giet alleen even 200 ml resp. 150 ml water in het reservoir tussen de beide edelstalen wanden. Melk, cacao, room, … niets zal opborrelen bij het verwarmen. Niets zal aanbranden of overkoken. Fijne, met eigeel gebonden sausen en crèmes lukken kinderlijk eenvoudig zonder een vel te vormen. Chocolade en couverture kunnen bij het smelten niet langer aanbranden.
Ook ideaal voor het warm houden van maaltijden. En voor het voorzichtig opwarmen van kwetsbare babyvoeding.
Van roestvrij 18/10 edelstaal, met tegen de hitte geïsoleerde steel. De grote steelpan is 20 x 10 cm groot (Ø x h), inhoud ca. 1,5 l. Ideaal voor sabayon, warme chocola, dessercrèmes, … De bij uitstek geschikte kleinere pan voor sauce hollandaise, couverture, boter, … is 16 x 9,5 cm (Ø x h), inhoud ca. 1 l. Geschikt voor de vaatwasser.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu