Gietijzeren pannenset ‘Iron’

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Meegeleverd: warmte-isolerende siliconehandvatten die u over de greep van de pan kunt schuiven. Voor veilig gebruik.
  • Speciale emailleringen beschermen tegen roest en zuren, en ondersteunen de perfecte gebruikseigenschappen.
  • Slaat de warmte veel langer op dan andere metalen, en geeft deze vervolgens langdurig en gelijkmatig weer af aan het product in de pan.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.

De klassieke gietijzeren pannen van de professionals. Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Van WOLL, de professionele Duitse producent met meer dan 40 jaar ervaring.

Professionele koks zweren bij (braad)pannen van gietijzer. Door de perfecte warmtegeleiding en de zeer lange warmteopslag zijn deze pannen perfect voor zowel snel (aan)braden als smoren en stoven. Deze gietijzeren pannen van WOLL worden stuk voor stuk met de hand gegoten, geschuurd en ten slotte van binnen en van buiten hoogwaardig geëmailleerd. Daarbij kan elke gietvorm slechts eenmaal gebruikt worden. Dit garandeert een probleemloos gebruik en een lange levensduur. En dat voor een heel aantrekke­lijke prijs. Vergelijkbare hoogwaardige gietijzeren pannensets kosten vaak het dubbele of meer.
Meegeleverd: warmte-isolerende siliconehandvatten die u over de greep van de pan kunt schuiven. Voor veilig gebruik.
Vaak alleen verkrijgbaar tegen extra kosten.
Speciale emailleringen beschermen tegen roest en zuren, en ondersteunen de perfecte gebruikseigenschappen.
De chilirode emaillering aan de buitenkant maakt van deze gietijzeren klassieker een echte blikvanger – in de keuken en bij het serveren aan tafel. De mat-zwarte emaillering aan de binnenkant is zeer krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij het ruwe oppervlak kan zich in de minuscule kuiltjes het sap van wat u bakt verzamelen en concentreren. Zo worden uw gerechten nog smaakvoller – met een intens grillaroma.
Slaat de warmte veel langer op dan andere metalen, en geeft deze vervolgens langdurig en gelijkmatig weer af aan het product in de pan.
Goulash, rollade etc. kunt u snel aanbraden op een hoge temperatuur, en kunt u vervolgens zacht stoven voor een sappig resultaat. Steaks kunt u perfect grillen in de geribbelde gietijzeren pan. Door de optimale warmteopname koelt de bodem niet af wanneer u er vlees op legt. Hierdoor krijgt het vlees snel knappe­rige bruine grillstrepen. Wanneer u de meegeleverde steakpers op het vlees legt, gaart het vlees zelfs aan beide kanten tegelijkertijd.
Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.
Ovenbestendig tot 250 °C.

Braadpan met deksel Ø 24 cm, H 11 cm, 5,2 l; Grillpan met steakpers 28 x 28 cm, H 4,5 cm; Braadpan met deksel 34 x 26 cm, H 12,5 cm, 7,5 l; Mini-braadpan met deksel, set van 2, Ø 10 cm, H 5 cm, 0,3 l.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu