Boska kaasmes Monaco+, set van 3

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Het juiste mes voor elke kaassoort.
  • Bekroond met de Red Dot Design Award 2018 in de categorie Product Design.

De betere kaasmessen hebben een unieke antikleefstructuur. Van Boska, sinds 1896.

In 3 perfecte varianten voor zachte, half harde en harde kazen. Extreem solide en vrijwel niets blijft plakken.

In deze bekroonde kaasmessen zit meer dan 120 jaar ervaring in het vervaardigen van kaasgereedschap. Zo heeft Boska, specialist op dit gebied, naast de gepatenteerde antikleefcoating, een wafelstructuur in de lemmeten geïntroduceerd, waardoor het contactoppervlak en dus het plakken aan het oppervlak nog meer wordt verminderd. Zelfs romig-zachte schimmelkaas blijft niet plakken.
Het juiste mes voor elke kaassoort.
Kaasmes Zacht met extra smal, recht lemmet: perfect voor romig-zachte brie, camembert, ... Kaasmes Cheesy met vorkvormige punt en gaten: voor plakken zachte of half harde kaas (bijv. Goudse kaas, Tilsiter, Edammer). Door de uitsparingen blijft zelfs half harde kaas niet kleven. Met Kaasmes Hard breekt en deelt u gemakkelijk stukken kaas, bijv. Parmezaanse kaas. Dankzij de fijne, scherpe randen aan beide zijden glijden de messen soepel, zonder grote druk.
Bekroond met de Red Dot Design Award 2018 in de categorie Product Design.
Volledig van geborsteld edelstaal. De messen zijn per stuk tussen 21 en 26 cm lang. De 16 mm dikke handgrepen liggen goed in de hand. Gewicht van elk mes tussen 108 – 124 g. Vaatwasserbestendig. Naast onze langetermijngarantie geeft de fabrikant 10 jaar garantie. Design: Frank Bleeker.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu