Knapperig, gezond en lekker: malse kiemgroenten uit de eigen keukentuin.

In dit decoratieve kiemglas gedijen de voedingsstof-leveranciers thuis optimaal.

Licht, lucht, water – en dit ideale kiemglas: meer hebben de malse kiemgroenten niet nodig om in de keuken optimaal te gedijen. Zo kunt u het hele jaar door de kiemgroenten vol met vitale stoffen oogsten en er knapperig vers van genieten. Een gezonde traktatie in een salade, met roomkaas en kwark, uit de wok, ...
Optimale lichtomstandigheden en constante ventilatie – en zonder dat het water zich ophoopt.
Gewoon de kiemzaden (bijv. alfalfa, mungbonen, radijs, peulvruchten) in de omgekeerde glazen cilinder inweken (afhankelijk van de soort 1 - 12 uur). Meermaals met vers water omspoelen en het kiemglas met de opening naar beneden op de voet zetten. Door de geïntegreerde roestvrijstalen zeef drupt het overtollige water altijd volledig weg. Door de openingen in de voet kan de lucht constant circuleren. Na een kiemperiode van 2 - 10 dagen kunt u de kant-en-klare kiemgroenten oogsten.
Natuurlijk, hygiënisch, schoon.
Ook ideaal om tuinkers zonder aarde te kweken. Cilinder gemaakt van robuust borosilicaatglas. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Afmeting 13 x 18,8 cm (Ø x H), gewicht 320 g. Naast onze langetermijngarantie geeft de fabrikant 5 jaar garantie.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu