Wijndecanteertuit Vagnbys

Nu nog beter: de decanteertuit met wervelbeluchting.

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Scandinavisch design van Marcus Vagnby.
  • Depot, wijnsteen en kurkresten blijven in de haarfijne filterzeef achter.
  • Ook chefkok en gastronoom Karl Ederer gebruikt deze decanteertuit in zijn sterrenrestaurant in München, Duitsland.

Nu nog beter: de decanteertuit met wervelbeluchting.

Laat uw wijn optimaal chambreren – glas voor glas. Met druppelvrije 360°-schenktuit, filterzeef en luchtdichte stop.

Deze geniale decanteertuit belucht uw wijn nu op twee manieren. Tijdens het vullen stroomt er lucht door 7 buisjes (in plaats van vaak maar 1) in de fles. Zo komt uw wijn hier al met zuurstof in contact. Het bijzondere: vlak voordat de wijn het glas instroomt, wordt hij in een vulkamer nogmaals intensief met lucht gemengd. Het resultaat: elk glas wordt optimaal met zuurstof verrijkt. Smaak en aroma kunnen zich volledig ontvouwen.
Scandinavisch design van Marcus Vagnby.
Steek de elegante decanteertuit simpelweg op de ontkurkte fles. Anders dan gewone uitschenktuiten bedekt de roestvrijstalen ommanteling minder fraai ogende hulsranden en schroefdraad. En bezit hij een druppelvrije 360°-uitschenktuit (in plaats van een enkele tuit).
Depot, wijnsteen en kurkresten blijven in de haarfijne filterzeef achter.
Een luchtdichte stop zorgt ervoor dat de wijn langer goed en het aroma behouden blijft.
Ook chefkok en gastronoom Karl Ederer gebruikt deze decanteertuit in zijn sterrenrestaurant in München, Duitsland.


  • Van 18/8-edelstaal en silicone alsook PP en TRP
  • Afmetingen 8 x 4 cm (l x Ø
  • Gewicht 75 g
Design: Marcus Vagnby.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu