MiniMeis® schouderdrager

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store
  • Dankzij de 5-punts-schouderriemen al geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.
  • De ergonomische manier van dragen spaart uw rug.
  • Door een keer aan de lus aan de achterkant te trekken, kunt u de schouderdrager plat in elkaar vouwen.

Uw kind kan alles zien en zit comfortabel, terwijl u de handen vrij hebt en uw rug minder belast wordt.

MiniMeis® – de veilige schouderdrager. Met rugleuning en schouder-, bekken- en beenriempjes.

Kinderen vinden het geweldig om op de schouders van hun ouders te zitten en de wereld vanaf die positie te bekijken. Dankzij de MiniMeis® kan dat nu heel veilig – en veel comfortabeler. Door de rugleuning zit uw kind prettig in een natuurlijke zitpositie en kan hij niet achterover vallen.
Dankzij de 5-punts-schouderriemen al geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.
Grotere kinderen kunt u vastzetten met het bekkenriempje. De riempjes met klittenband voor de benen zorgen ervoor dat u de benen niet meer zelf hoeft vast te houden. Zo hebt u beide handen vrij voor het vasthouden van tassen, hondenriem, camera etc. MiniMeis® is ideaal voor actieve ouders en is heel geschikt voor city-trips en bezoekjes aan markten, festivals, concerten, … of gewoon voor het tochtje naar het kinderdagverblijf.
De ergonomische manier van dragen spaart uw rug.
De verdikte schoudersteun kunt u met de riempjes traploos aan uw postuur aanpassen. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld over beide schouders. Zo voelt het lichter aan en kunt u moeiteloos zelfs nog 5-jarigen dragen. U houdt uw rug vrij en deze wordt daardoor niet te warm. U kunt de MiniMeis® zelfs samen dragen met een rugzak.
Door een keer aan de lus aan de achterkant te trekken, kunt u de schouderdrager plat in elkaar vouwen.
Praktisch op te bergen in de rugzak, de reisbagage of in de kofferbak. De ultralichte constructie weegt slechts ca.1,4 kg en heeft een draagvermogen tot 20 kg. Hoogwaardig en stevig verwerkt van edelstaal en waterafstotend polyesterweefsel. Met de hand te wassen. Afmeting opengeklapt ca. 73 x 8 x 40 cm, in elkaar gevouwen ca. 40 x 8 x 33 cm. Kleur: blauw/oranje. In de machine wasbaar tot 30 °C.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu