Veiligheidshanger ila DUSK

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store
  • Ook gemakkelijk te bedienen te midden van de opschudding.
  • Onderscheiden met het waarmerk van de Women‘s Security Foundation (WSF).
  • 4 modieuze designs – bij iedere handtas de passende.

Stijlvol sieraad voor de handtas. En in geval van nood alarmsirene meteen bij de hand.

Een oorverdovende schreeuw schrikt de aanvaller af en activeert uw helpers.

Traditionele alarmsystemen zijn bijna altijd niet mooi om te zien, verdwijnen meestal diep in uw tas – en in geval van nood zijn ze niet snel genoeg bij de hand. Deze sierhanger is daarentegen altijd bij de hand. 's Nachts op weg naar huis, in de metro, in de parkeergarage, bij de geldautomaat, ...
Ook gemakkelijk te bedienen te midden van de opschudding.
Eenmaal trekken aan de ketting is vol­doende: meteen klinkt er een schril, met 130 dBA (!) oorverdovend hard alarm – dat lijkt op de schreeuw van een vrouw. Aangezien hij veel opvallender is dan traditionele sirenes, trekt hij de aandacht van de hele omgeving. Aanvallers zijn geschokt, mogelijke helpers gewaarschuwd. Pas wanneer u het activeringsmechanisme weer terugduwt, gaat het apparaat uit. En is ila DUSK geheel ongevaarlijk – ook ideaal op weg naar school, naar sport, naar de disco, …
Onderscheiden met het waarmerk van de Women‘s Security Foundation (WSF).
Het wereldwijde initiatief voor de veiligheid van de vrouwen raadt dit trendy product aan. DUSK is in Europa nog niet erg bekend, maar wordt in de V.S. en Canada reeds als een musthave beschouwd. Zeker nadat hij deel uitmaakte van de inhoud van de beroemde Oscars Goodie Bags (2010).
4 modieuze designs – bij iedere handtas de passende.
In slagvast kunststof. Afmetingen 8 x 3,7 x 1,9 cm. Gewicht ca. 52 g. Met musketonhaak ter bevestiging aan tas, riem of sleutelring. De ingebouwde knoopcelbatterijen hebben een levensduur van ca. 3 jaar.

Testresultaten/Prijzen

bonte bloemen

Meningen

3.4/5 5 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van George t. op 29.01.2020

Zinvol alarm

Dit is mijn 2e veiligheidshanger. Het alarm hangt aan mijn rugzak. Toen wij overvallen werden in een Afrikaans land heeft het alarm ervoor gezorgd dat de overvallers de benen namen. Mijn 2e alarm krijgt 4 sterren, omdat we bij het uitproberen het kettinkje er 3x uit hebben moeten trekken voor het alarm geluid gaf. Gelukkig had het eerste alarm dat niet, want die was niet uitgeprobeerd, maar werkte wel de eerste keer.

Pro-Idee internetredactie:: Hartelijk dank voor uw ervaringen met ons product. Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen.

Van Dini H. op 28.05.2019

Hopelijk nooit nodig

Hopelijk nooit nodig maar geeft je wel een veilig gevoel

Van W.J. B. op 14.03.2018

leuk uitgevoerd

hoop hem niet nodig te hebben maar geeft op de Metro stations denk ik wel veilig gevoel

Van Gofie v. op 23.01.2018

Veiligheidshanger

Het product werd snel geleverd en ziet er mooi uit. Ook het pakketje zag er verzorgd uit. Het verbaasde me wel dat het batterijtje niet vervangen kan worden, hierover staat niets in de catalogus. Die informatie had ik graag van te voren geweten.

Van A.C. v. op 19.12.2017

Prima

Leuke kleuren

pu