Boodschappenwagen ‘Go up’

Vooruit duwen i.p.v. trekken: u spaart uw kracht en kunt beter manoeuvreren.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept Store

Vooruit duwen i.p.v. trekken: u spaart uw kracht en kunt beter manoeuvreren.

De eerste boodschappenwagen met gemakkelijk draaibare wieltjes.

Golfcaddies hebben de weg gewezen: de kilo’s zware golfclubs worden vandaag de dag gewoon vooruit geduwd – i.p.v. inspannend voortgetrokken. Deze wagen maakt het meenemen van uw boodschappen nu net zo plezierig. Zonder inspanning, handig en voortdurend in het zicht duwt u hem voor u uit – zonder uw armen of rug te belasten. En zonder dat de trolley bij een plotselinge stop pijnlijk tegen de ­hielen rijdt.
Beschermd tegen omvallen en gemakkelijk bewegend, ook over een minder vlakke ondergrond.
Dankzij de twee 360 º draaibare, dubbele voorwieltjes van 11 cm Ø is uw wagen bijzonder wendbaar en glijdt probleemloos langs elke hindernis. Met zijn twee spaakwieltjes van 15 cm Ø beklimt hij moei­teloos trapjes en hoge trottoirbanden. De in 4 standen te zetten hoek van de met PE-schuimstof beklede stuurstang houdt u steeds comfortabel vast, zonder dat hij in uw hand drukt.
Lichtgewicht met reusachtige bergruimte. En zelfs met een apart ‘vriesvak’.
Door de instelbare bovenklep past het 39,5 liter grote hoof­dvak zich perfect aan de inhoud aan. De binnentas kan uitgenomen en gewassen worden. De thermovoortas van 6 liter met ritssluiting houdt kwetsbare en bevroren levensmiddelen tot wel 2 uur lang op temperatuur.
Ruimtebesparend in een kast of in de kofferruimte op te bergen.
Tas van gemakkelijk afwisbaar 1680 denier weefsel (85% polyester, 15% pvc). Banden van ethyleen/vinylacetaat: schokdempend en slipvast. Chassis ­geheel van aluminium en kunststof; met reflectoren aan de zijkant. Afmeting 100 x 64 x 44 cm (h x b x d). Gewicht 4,85 kg. Kan tot 20 kg bevatten. In een oogwenk samengeklapt tot 64 x 30 cm (l x d). Met veiligheidsclipsluiting. ­Bekroond met de Red Dot Design Award 2007.
In de thermovoortas van 6 liter blij­ven ook be­vroren levensmiddelen tot 2 uur lang op temperatuur.

Meningen

4.2 von 5
(11)
Uw mening weergeven
5 Sterren
64 % (7)
4 Sterren
18 % (2)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
9 % (1)
1 ster
9 % (1)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu