Dierenhaar-verwijderaar CarPet™

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store
  • Geen huisdierhaar ontkomt aan de dicht op elkaar geplaatste rubbernoppen.

Weg met haren van uw huisdier op de bank, het kleed, de dekens....

Hair Remover verwijdert storende haren goed en grondig van diverse oppervlakken.

Zelfs welopgevoede honden liggen wel eens op uw lievelingsstoel, het kleed of op de autostoel. En ook katten, konijnen en pony’s verharen een paar keer per jaar. Met CarPet™ wist u het spoor dat dit achterlaat uit – gemakkelijker en sneller dan met elke andere (hand)stofzuiger.
Geen huisdierhaar ontkomt aan de dicht op elkaar geplaatste rubbernoppen.
Veeg eenvoudig over de stof heen. Zelfs hardnekkige stekelige haren zijn gemakkelijk en hygiënisch te verwijderen. In een handomdraai zijn zelfs paardendekens, ligkussens en veloursdekens weer schoon. Van robuuste kunststof met rubberverwerking. Ligt aangenaam in de hand, zonder statisch geladen te raken. Hygiënisch schoon en geurloos afwasbaar. Afmeting (l x b x h) 12 x 5 x 5 cm. Gewicht ca. 75 g.

Meningen

3.8/5 5 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van Els T. op 08.10.2019

Kleding en meubel borstel

Eindelijk een borstel die de haartjes onze boxer mee neemt....het zijn korte steekhaartjes waar we al jaren mee vechten....bij de 10 boxer gevonden!!!!

Van Pat v. op 10.09.2019

Niet wat ik gehoopt had

Kattenharen zijn moeilijk verwijderbaar. Ik dacht hiermee dé oplossing te hebben om kattenharen van de bank te halen maar ook dit helpt niet helemaal zoals ik gehoopt had.

Van H. L. op 09.07.2019

heel goed

werkt prima

Van Gerard A. op 28.05.2019

Car Pet

werkt perfect geen hondenhaar meer te vinden in de auto

Van Evelyn v. op 06.05.2019

werkt niet

wij hebben ( mijn hulp en ik) de Car Pet hondenharen verwijderaar verschillende keren gebruikt, maar de haren waren niet verwijdert! dan toch maar weer met de kleef strips...…. Het product is niet duur, maar je hebt er ook niets aan!

pu