Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
Voor al uw kerstcadeaus geldt bij Pro-Idee namelijk nu al een "verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2023.

Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
"Verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2023.

Lookbook december 2022 heren - Fashion Classics

Nog nooit was een nonchalante look zo luxueus: lamsnappa en jak maken deze city-look chic, jersey-corduroy en basketbalsneakers maken de outfit eindeloos comfortabel.
Een voortreffelijke outfit in 'fisherman/workwear'-stijl: bij de keerbare bodywarmer met dons passen de Donegal trui, Donegal muts en kasjmierjeans.
Een verzorgde feelgoodcombinatie: de Storm-System jas beschermt tegen vies weer; de coltrui van kasjmier, broek van fijn loden/flanel en wintersjaal houden u warm.
Uitstekend gekleed tegen een stevige wind: de lichte, zachte schipperstrui met BDO-shirt, 24-uursjeans en stoere accessoires.
Voorbereid op expedities: de Antarctica-trui, gecombineerd met een flanellen broek en loden schoenen met perforaties, is geschikt voor het zuidelijke deel van de stad en de Zuidpool.
Het nieuwe zakelijke elan: als de regels niet zo streng zijn, zien een tweed bodywarmer, Nehru-overhemd, T400-jeans en urban hiking-boots er in de zakenwereld onberispelijk correct uit.
Comfort op elegante wijze: kasjmier en Tiroolse softwalk maken deze look zo zacht en stijlvol.
Thuiswerken, maar dan wel behaaglijk: cardigan van kameelhaar en chino van wintercrêpe brengen meer comfort in uw werkdag.
Maak uw vrije tijd zo comfortabel mogelijk: trui van babyalpaca met capuchon, softwalk-broek en vilten pantoffels om in te relaxen.
Voor de feestdagen is alleen het beste goed genoeg: met de smoking van Karl Lagerfeld, aangevuld met bijpassende accessoires, bent u stijlvol gekleed tijdens de feestdagen.

Ook ontdekken

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu