Geen product zonder verhaal

#1"Vind ...

... wat je nog nooit gezocht hebt
... wat je nergens anders kunt vinden
... wat je niet wilt missen"

Dieter Junghans, medeoprichter/CEO

Hoogtepunten uit de wereld
van de start-ups

Hoogtepunten uit de wereld
van de start-ups

#2HIER DRAAIT HET OM BIJZONDERE ARTIKELEN ...

... Artikelen die niet massaal geproduceerd worden en overal verkrijgbaar zijn. Wij houden van het exclusieve, het betere en dat wat we nog missen in het leven. Hier gaat het om het nieuwste van het nieuwste en dat wat ergens anders niet te vinden is. Producten die vaak onopgemerkt blijven door de drang van bedrijven om maximaal winst te maken. Dat helpt ons om in de grote stroom goederen precies dat ene juiste artikel te vinden.

#3

OLD FASHIONED SERVICE

In deze webshop wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde 'datafeeds', maar vindt u productbeschrijvingen waarbij over elk woord goed is nagedacht. Ons serviceteam bestaat uit betrokken mensen die uw kostbare tijd respecteren. Ons credo kan worden vervat in vier woorden en brengen wij dagelijks in de praktijk: alleen uw tevredenheid telt.

#4

2.000 PRODUCTEN. 2.000 VERHALEN.

Om precies te zijn: vandaag, op 25.01.2020, hebben wij bij 2794 producten een actuele, onderbouwde mening staan. Al het nieuws vindt u in onze nieuwsbrief.

Prijswinnaars
Deze producten hebben de meest prestigieuze prijzen gewonnen .

Prijswinnaars
Deze producten hebben de meest prestigieuze prijzen gewonnen .

#5EEN FAMILIEBEDRIJF SINDS 1985.

Lang voor de komst van het internet en tot op de dag van vandaag zijn een familiebedrijf. Wij behoren tot het MKB. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten. En wij kennen en respecteren onze maatschappelijke verantwoordelijkheden.

pu