Lookbook juli 2024 heren - Fashion Classics

K1 Juli 2024 Herren
Zomers relaxed en toch altijd correct: de look van een jeansoverhemd van seersucker, een nette linnen broek en Rivieras schoenen.
K2 Juli 2024 Herren
Maritieme look onderweg, ook op het land: bij de comfortabele gentleman-polo passen de prettige broek met rijgkoord in de band en de wasbare leren bootschoenen.
K3 Juli 2024 Herren
Voor een plek in de zon: seersucker overhemd en 24 uurs short van denim, vakkundig gecombineerd met een ribgebreide hoody met Pima-katoen en Riviera zomerschoenen.
K4 Juli 2024 Herren
De marinetrend perfect gecombineerd: het Bretagne-shirt geeft blauw-witte accenten aan de navykleurige cardigan met polokraag, daarbij een SeaCell-chino en de suède business-schoenen.
K5 Juli 2024 Herren
Zo casual kan elegant zijn: het Carl Gross Ultralight-pak, aangevuld met het BDO-shirt, elastische, leren, gevlochten riem en gevlochten instappers van kalfsleer.
K6 Juli 2024 Herren
Casual, maar met stijl: bij de luchtige zomerse tweed-trui passen de sportieve five-pocketsbroek van canvas en de P448® sok-sneakers.
K7 Juli 2024 Herren
Understatement troef: de kostbare dubbelzijdige lederen hoody, gecombineerd met een elegant linnen shirt, lichte zomerjeans en de handschoenzachte mid cut sneakers.
K8 Juli 2024 Herren
Chic, maar casual: de zomerse combinatie bestaande uit het Carl Gross Zelander®-colbert, basic zijden trui, 24-uurs jeans en instappers.
K9 Juli 2024 Herren
Als wellness om aan te trekken: het Grandfather Sunday-shirt en de 115g-chino zijn gemaakt met het oog op uw comfort.

Ook ontdekken

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu