Corgi-kasjmiersokken

Zeldzame luxe: heerlijk zachte, dikke sokken van 100% tweedraads kasjmier.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
zilver, jeans en zwart
jeans, zilver en zwart
zilver
jeans
zilver, jeans en zwart
zilver, jeans en zwart
jeans, zilver en zwart
jeans, zilver en zwart
jeans, zilver en zwart
zilver
zilver
zilver
jeans
jeans
jeans
  • Het beste kasjmier geeft minder ‘pilling’.
  • De best mogelijke pasvorm.

Zeldzame luxe: heerlijk zachte, dikke sokken van 100% tweedraads kasjmier.

Een zachte weldaad na een zware dag.

Sokken van zuiver kasjmier zijn zeldzaam. Maar sokken van tweedraads, zuiver kasjmier zijn bijna niet te krijgen. Bij Corgi, de traditierijke breifabriek uit Wales, houdt men deze hoogwaardige sokklassieker echter aan.
Het beste kasjmier geeft minder ‘pilling’.
Alleen het donszachte onderhaar van de kasjmiergeit, elk ten minste 38-40 mm lang en 15-16 micron fijn, wordt in de meer dan 250 jaar oude spinnerij ‛Hinchliffe’ tot een zeldzaam, tweedraads garen verwerkt. Bij Corgi ontstaat daaruit een heerlijk volumineuze, donszachte tricotage. En de sokken zijn verbazingwekkend sterk, want de lange vezels van het kasjmier neigen nauwelijks tot pilling – niet te vergelijken met goedkoper kasjmier uit andere landen. Desondanks: ook bij tweedraadse verwerking blijft zuiver kasjmier een kwetsbaar garen. Daarom zijn deze luxesokken niet geschikt om ze in ruwe of ongevoerde schoenen te dragen. Ze zijn ideaal voor thuis, om uw voeten lekker op te warmen.
De best mogelijke pasvorm.
De sokken zijn zorgvuldig in vorm gebreid, met glad gebreid voetdeel, voor een optimale aanpassing aan uw voet. Extra lange schacht in 3x1 ribpatroon die mooi kan worden omgeslagen. Meegebreide elastische draden zorgen voor slipvaste ribboordjes. Indien met wat aandacht behandeld – een luxeproduct met een lange levensduur.

100% kasjmier. Handwas aanbevolen. Voor dames en heren.jeans, zilver en zwart

Koninklijk comfort – van de hofleverancier van de Prince of Wales.

In 1892 richtte Rhys Jones in het Welshe dorp Ammanford een bedrijf op dat zich specialiseerde in de vervaardiging van exclusief breigoed.
Vandaag de dag worden bij Corgi nog altijd de traditionele technieken van de handbreikunst toegepast. Het aanbod is dienovereenkomstig schaars. Breigoed van Corgi vindt u over de hele wereld, maar slechts in een handvol winkels. Sinds de oprichting onderscheiden de producten van dit exclusieve merk zich door de uitsluitend eersteklas materialen. Daarom viel Corgi in 1988 de eer toe, de eerste onderneming te zijn die de Royal Warrant ontving, als hofleverancier van breigoed en kousen aan de Prince of Wales.

Reviews

5.0 von 5
(1)
Schrijf een review
5 Sterren
100 % (1)
4 Sterren
0 % (0)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu