Service


Let op: wij hebben onze algemene voorwaarden overzichtelijker vormgegeven en ze tegelijkertijd toegankelijker gemaakt. U vindt onze leverings- en betalingsvoorwaarden daarom vanaf nu via deze link.

Prijsgarantie

Veel van de Pro-Idee artikelen zult u nergens anders zien. Mocht dit toch het geval zijn, dan profiteert u meteen van de Pro-Idee prijsgarantie: mocht een door u aangeschaft product binnen 3 maanden na ontvangst elders in Nederland bij een detaillist voordeliger worden aangeboden, dan adviseren wij u contact op te nemen met de Pro-Idee klantenservice. Wij zullen dan samen met u naar een faire oplossing zoeken. U hebt dan tevens het recht om het artikel dat in uw bezit is gratis te retourneren en de volledige aankoopprijs terug te vragen.

Zo gemakkelijk bestelt u

 • Per internet: www.proidee.nl
 • Per telefoon: 085 5362089
  Op werkdagen van 08.00 tot 20.00 noteren wij uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
 • Per brief of briefkaart

Betalen op de voor u eenvoudigste wijze

Per iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deelnemende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers

Per automatische incasso
Het totaalbedrag wordt 10 dagen na de factuurdatum van uw rekenig afgeschreven.

Per PayPal
In onze webshop kunt u gemakkelijk met PayPal betalen.

Per creditcard
Vermeld s.v.p. het nummer en de geldigheidsduur van uw creditcard. Wij verrekenen met Visa, Mastercard of Diners. Het bedrag wordt bij binnenkomst van de bestelling gereserveerd. Pas bij verzending van de artikelen wordt het bedrag afgeboekt van uw creditcard.

Per factuur
Bij uw bestelling ontvangt u ook de factuur, die binnen 10 dagen moet worden voldaan. Maakt u s.v.p. uw betaling over op het rekeningnummer dat op de factuur staat vermeld.

Per Bancontact
Klanten met een Belgisch factuuradres en in het bezit van een Bancontact-kaart bij een deelnemende bank kunnen met Bancontact betalen. De afwikkeling verloopt via onze betalingsdienstaanbieder, Mollie BV.


Levering en retourzending

Levering binnen Nederland


Standard-levering binnen 1-3 werkdagen
Verzendkosten (porto- en verpakkingskosten) bedragen 4,95 €*

Speciale artikelen die zijn voorzien van een worden door een expediteur bezorgd tegen een meerprijs van € 24,- per levering (onafhankelijk van het aantal bestelde artikelen).De leveringsdatum wordt met u afgestemd.

Verdere informatie onder: www.proidee.nl/levering

*Per bestelling, onafhankelijk van het aantal verzendigen.

Retourneren: Bij Pro-Idee kunt u binnen Nederland gratis retourneren. U kunt van uw wettelijke recht van ontbinding gebruik maken door de goederen gewoon terug te sturen aan:

Pro-Idee
Antwoordnummer 10002
6130 XS Sittard

Of geef het pakket met de bijgevoegde retoursticker af aan de pakketbezorger van PostNL die een pakket bij u komt bezorgen. Dit kost u niets.

Als u geen retourdocumenten ontvangen hebt, vragen wij u voor een snelle afhandeling bij de retourzending uw klantnummer, adres en contactgegevens te vermelden.


Levering buiten Nederland


Levering aan EER-landen, alsmede Andorra, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Vaticaanstad en Zwitserland
Verzendkosten(porto-, verzekerings- en verpakkingskosten) bedragen 14,95 €.
Zie www.proidee.nl/levering voor levertijden


Levering in andere landen*
Verzendkosten (porto-, verzekerings- en verpakkingskosten) bedragen 40,– €.
*Albanië, Argentinië, Australië, Bahama‘s, Bahrein, Barbados, Bosnië-Herzegovina, Brazilië, Brunei, Canada, Chili, China, Filipijnen, Japan, Kaapverdië, Koeweit, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Oman, Peru, Qatar, Servië, Singapore, Thailand, Turkije, Uruguay, Venezuela, Verenigde Arabische Emiraten, VS, Zuid-Afrika, Zuid-Korea,

Grote artikelen en niet voor pakketpost geschikte artikelen (*) leveren wij alleen binnen Nederland - Leveringsvoorwaarden voor Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en het zijn te vinden op de volgende adressen

 • www.proidee.at/lieferung
 • www.proidee.ch/lieferung
 • www.proidee.ch/fr/livraison
 • www.proidee.de/lieferung
 • www.proidee.fr/livraison


Btw en douanerechten:

 • Interne markt van de EU:
  De vermelde prijzen zijn totaalprijzen, inclusief btw.
 • EVA-landen en derde landen:
  De geldende btw trekken wij van de catalogusprijs af. De bezorgende post brengt het gangbare btw-tarief in rekening. Er kunnen extra douanerechten van toepassing zijn.

Indien u vragen heeft over leveringen buiten Nederland, dan kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies. Wij zijn direct te bereiken op telefoonnummer 085 5362089, en per e-mail via service@proidee.nl.


Cadeau Service

Bild von einem Geschenk
 • Cadeauverpakking
  Op uw verzoek verpakken wij vrijwel elk artikel voor u in het exclusieve cadeaupapier van Pro-Idee. Voor slechts € 4,-.
 • Cadeaubezorging – zonder prijsverhoging
  U maakt uw keuze. Zonder extra kosten sturen wij uw cadeau aan een door u op te geven adres in Nederland. (Kosten voor verzending wereldwijd, op aanvraag.)
 • Cadeaubon
  Met een cadeaubon geeft u altijd gegarandeerd het goede cadeau: www.proidee.nl/cadeaubon

3 jaar langetermijngarantie zonder meerprijs

Pro-Idee biedt een garantie van drie jaar op de kwaliteit van zijn geleverde producten.

De Pro-Idee langetermijngarantie geldt in Nederland 3 jaar vanaf de datum van de rekening. Uw wettelijke aanspraken op fabrieksgarantie blijven ongewijzigd. Informatie over de garantie van de fabrikant vindt u direct bij het desbetreffende product op onze website.
Stuur het defecte product gewoon samen met een kopie van de rekening naar de garantieverlener:

Pro-Idee
Antwoordnummer 10002
6130 XS Sittard

Wij zorgen voor al het andere.

Fabrieksgarantie valt buiten onze garantievoorwaarden en biedt geen basis voor eventuele vorderingen tegen Pro-Idee GmbH & Co. KG.

En altijd geldt: ook na afloop van de garantieperiode staan wij voor u klaar.

De Pro-Idee klantenservice zorgt voor snelle reparatie tegen een faire prijs. Wat er ook met uw eigendom gebeurt, bel gewoon Pro-Idee (per telefoon: 085 5362089, op werkdagen van 8.00 tot 20.00).

Alleen uw tevredenheid telt.

top

Bestelhotline

 • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu