Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
Voor al uw kerstcadeaus geldt bij Pro-Idee namelijk nu al een "verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2024.

Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
"Verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2024.

Alpaca-reispullover

Uw belangrijkste reisgenoot: een 200 g pullover?

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
rood
zwart
roze
koningsblauw
koningsblauw
rood
rood
zwart
zwart
zwart
roze
roze
roze
koningsblauw
koningsblauw
koningsblauw
koningsblauw
koningsblauw
koningsblauw

Uw belangrijkste reisgenoot: een 200 g pullover?

Van puur baby-alpaca: nauwelijks kwetsbaar. Elegant. En jarenlang mooi.

Comfortabeler en ongecompliceerder kan een pullover nauwe­lijks zijn. Hij is geheel vervaardigd van zuiver baby-alpaca, vederlicht en heerlijk zacht. Het unieke luxe garen neemt vrijwel geen geurtjes aan, heeft een prachtig matte glans en is onnoemlijk beter bestand tegen pilling dan vergelijkbare zachte garens. En: alpaca is elastisch. Ook na veelvuldig dragen blijft deze pullover daarom perfect in model.
Een veelzijdige basic in uw reisbagage.
Hij past in elk stuk handbagage en laat zich als een koesterende sjaal warm om schouders of heupen slaan. Heerlijk licht ook om ook onder een blazer of een leren jack te kunnen dragen. Past bij een lange rok, een wijde pantalon, bij ontelbaar veel gelegenheden – sportief, nonchalant of chic. Getailleerd van model. Met gehaakte sierrand aan hals en boorden – opvallend maar toch tijdloos elegant.

Nauw aansluitende snit. Lengte in maat 38: 59 cm. 100% alpaca. Handwas. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.zwart

Alpaca. Het goud van de Inca’s.

Op de hoogvlakten van het Zuid-Amerikaanse Andesgebergte, op 4.000 tot 5.000 meter hoogte, grazen de alpaca’s, onverschillig voor ijzige kou en extreme hitte, slechts beschermd door hun uitzonderlijk sterke vacht. De alpaca’s worden slechts eens per twee jaar geschoren. Per dier krijgt men een vacht van ca. 3,5 kg. Baby-Alpaca is de eerste scheerwol van een alpaca en daardoor nog zachter en nog zeldzamer. De alpaca’s – de schat van de Inca’s – worden zo voorzichtig en zorgzaam geschoren, dat ze nooit pijn lijden of het koud krijgen. Het dunne alpaca-haar wordt door minieme, glad aansluitende schubben omgeven. Deze reflecteren het licht waardoor de voor alpaca-wol zo typerend fraaie glans ontstaat. Het extreem gladde karakter verhindert bovendien dat de dunne lange woldraden gaan knopen. Daardoor ontstaan bij baby-alpaca-wol nauwelijks pillingknoopjes, gaat het heel lang mee en is het sterk en weinig kwetsbaar. Een luxe voor jaren.

Reviews

4.0 von 5
(2)
Schrijf een review
5 Sterren
50 % (1)
4 Sterren
0 % (0)
3 Sterren
50 % (1)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu