Zo stijlvol kan gezond zitten zijn.

De bekroonde* designzitbal met stijlvolle antiek lederen look.

Weg met die vaak monsterlijke rubberballen. Deze eersteklas zitbal zorgt voor een ergonomische houding en past door de stijlvolle hoes in bruin imitatieleer zelfs bij representatieve woon- en werkruimten.
Een innovatief pendeleffect voorkomt wegrollen.
Door de verzwaring met een gewicht in de bal rolt de ­STRYVE-bal zelf terug in naar zijn uitgangspositie. Hij rolt nooit ongecontroleerd rond, maar blijft keurig op zijn plaats.
Rugspiertraining inbegrepen.
Ga zetten op de stevig met luchtgevulde bal. Uw bovenlichaam zal zich gelijk aanspannen en de juiste houding aannemen. Bovendien houdt het steeds de bewegingen van de bal in balans. Zo traint u constant uw spieren: uw rug wordt minder belast, spierspanning wordt voorkomen. Bovendien komt de doorbloeding in beweging. U verbetert uw conditie en concentratie.
Antislipoppervlak voor meer steun.
Het generfde imitatieleer kan gewoon worden afgenomen met een vochtig doekje. Het label dient als handige handgreep. Met de apart verkrijgbare elektrische pomp is de bal binnen enkele minuten opgeblazen. Belasting max. 150 kg. Geschikt voor een lichaamslengte van 155 tot 185 cm. Diameter 65 cm. Weegt 2,2 kg. Kleur: bruin.

*iF Design Award 2018 in de categorie Product.

Testresultaten/Prijzen

Accessoires

€ 19,50

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu