OCONI globetrottervest

Het luxe vest van de ware globetrotter.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
Het globetrottervest bergt werkelijk alles wat echt belangrijk is, op. Zonder dat men dit van buitenaf ziet.
Het globetrottervest bergt werkelijk alles wat echt belangrijk is, op. Zonder dat men dit van buitenaf ziet.
Het globetrottervest bergt werkelijk alles wat echt belangrijk is, op. Zonder dat men dit van buitenaf ziet.
  • Het herbergt werkelijk alles wat u werkelijk belangrijk acht. Zonder dat men dat aan de buitenkant kan zien.
  • Met handige ritssluiting.
  • Waterafstotend behandeld.
  • U kunt uw vest als uniek exemplaar ergens speciaal laten maken. Of het exclusief bij Pro-Idee bestellen.
  • Van de schapen in de Himalaya stamt dit onvergelijkbare leer.
  • Met superzachte katoen.

Het luxe vest van de ware globetrotter.

Van soepel lamnubukleer. Weegt maar ca. 635 g. Exclusief bij Pro-Idee.

Vroeg of laat vindt elke ware wereldreiziger ergens zijn eigen lievelingsvest – en neemt er zijn hele leven lang geen afscheid meer van. Meestal betreft het met de hand vervaardigde, unieke exemplaren, die in geen enkele winkel ter wereld worden aangeboden. Maar zelden echter zijn ze zó attractief en doordacht als dit exemplaar. En bieden daarnaast nog zoveel comfort bij het dragen. Echte globetrotters weten waarom zij hun vest nooit thuis laten. Zij dragen het even graag in de jungle van Guatemala als in de lobby van het befaamde Mandarin Oriental: want juist het fraaie lamnubukleer van dit vest is (zeker overdag) passend genoeg voor praktisch overal ter wereld. Men kan er een colbert of een lekker warm jack overheen dragen – of alleen een luchtig shirt eronder.
Het herbergt werkelijk alles wat u werkelijk belangrijk acht. Zonder dat men dat aan de buitenkant kan zien.
Veel wereldreizigers hebben onder dermate onaangename ervaringen geleden dat zij hun vest nog niet 30 seconden in handen van de hotelportier laten. Ze hebben het rustgevende gevoel al hun waardevolle bezittingen bij zich te dragen, zonder zich daarvoor in weinig comfortabele kleding te hoeven steken – vooral ook bij een vliegreis.
Met handige ritssluiting.
Maak de ritssluiting open. U vindt twee pennenvakjes en vijf vakken met rits. Eén vak is diep genoeg voor de airlinetickets en uw paspoort, een ander vak bevat portemonnee en andere papieren. Twee schuine buitenzakken met ritssluiting.
Waterafstotend behandeld.
Zelfs in de tropische regenbuien van Hongkong blijven uw papieren en het mobieltje droog. Turbulentie bij de thuisvlucht? Champagne over uw vest? – Geen zorg: leer en weefsel zijn waterafstotend behandeld – de druppels parelen er gewoon af.
U kunt uw vest als uniek exemplaar ergens speciaal laten maken. Of het exclusief bij Pro-Idee bestellen.
Wij hebben dit vest (met moeite!) kunnen kopen van een echte wereld­reiziger en exclusief voor Pro-Idee in 6 maten laten namaken. Slechts minimale wijzigingen waren noodzakelijk en – bij wijze van spreken – in één enkele nacht ontstond het meest ideale reisvest ooit.
Van de schapen in de Himalaya stamt dit onvergelijkbare leer.
Als bescherming tegen de ijzige temperaturen ontwikkelen deze een extreem dunne, zachte ondervacht. Het dunne haar van de Tibetaanse schapen groeit op huiden die, met hun bijzonder fijne poriën en uitgesproken dichte structuur, een heerlijk gladgeslepen oppervlak hebben. Ze voelen daardoor onovertroffen zacht en soepel aan, zijn echter tegen veel bestand en zijn veel minder kwetsbaar dan andere soorten dun leer. Niet te vergelijken met kwetsbare suède.
Met superzachte katoen.
Het voorpand en de kleppen van de binnenzakken zijn van lamnubukleer. Het rugpand is van 100% katoen: uw vest wordt daardoor extra zacht en licht (slechts 635 g in maat 50). Kleur: bruin.
Draag dit vest op uw volgende trip. Of regelmatig thuis. Draag het onder een colbertje – u bent passend gekleed voor een zakelijke afspraak. Maar bestel dit bijzondere vest vooral snel, want het aantal vesten dat beschikbaar is, is beperkt. Van OCONI.

Reviews

5.0 von 5
(2)
Schrijf een review
5 Sterren
100 % (2)
4 Sterren
0 % (0)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu