De professionele zwabber met microvezels: 50% effectiever.

Voor het snel schoonmaken van uw vloer. Nu als accessoire: de extreem stabiele, professionele houder met magneetsluiting.

Professionele schoonmaakbedrijven maken reeds gebruik van deze zwabber met microvezels. Dankzij de extreme dichtheid van het weefsel van 860 g/m² (in plaats van de gebruikelijke 400 g/m²) nemen deze zwabbers ontzettend veel vuil op. Ze hoeven ook veel minder vaak te worden schoongespoeld en uitgewrongen. Nu zijn deze toverzwabbers eindelijk ook verkrijgbaar voor privéhuishoudens. Exclusief bij Pro-Idee.
Streeploos wissen, zonder nadrogen. 30 m² (in plaats van normaal slechts 20 m²) per haal.
Deze zwabbers kunnen ongeveer 650% van hun eigen gewicht aan water opnemen (capillaire werking). Hierdoor komt het vuil bij het uitspoelen snel en gemakkelijk los. Als de zwabber even lichtjes uitgewrongen wordt, laat hij het teveel aan water weer weglopen; ideaal om de vloer grondig met vocht schoon te wissen zonder dat u hoeft na te drogen, en zonder strepen. Bij het droog opvegen worden de (negatief geladen) vuildeeltjes door de (positief geladen) microvezels als door een magneet aangetrokken. Ideaal als u tussendoor even snel de boel wilt afstoffen. Afmetingen 17 x 45 cm. Wasbaar tot 95 °C. Geschikt voor de meest gangbare houders met een breedte van 40 cm.
Als extra leverbaar: de extreem stabiele en professionele houder met magnetische sluiting.
De telescopische steel met een doorsnede van 24 mm (!), gemaakt van roestvast aluminium, kunt u in de lengte verstellen (95-170 cm). Deze houder wordt niet gesloten met een kunsttofklep, maar door een magneet met een doorsnede van 38 mm. Er kan dus niets afbreken of uit zichzelf los komen te zitten. Met een kop die naar alle kanten kan verdraaien en zwenken, met een bout van roest­vast metaal. Softgrip handgreep. Gewicht ca. 640 g.
Dankzij een weefsel met een dichtheid van 860 g/m² nemen deze zwabbers veel meer vuil op dan gewone zwabbers.

Meningen

5.0/5 2 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu