Pànchic lichte sneakers

Ultralichte sneakers made in Italy. Topkwaliteit. Trendy profielzool. Modieuze kleurtinten.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Ultralichte sneakers made in Italy. Topkwaliteit. Trendy profielzool. Modieuze kleurtinten.

Van Pànchic.

Dit zijn de perfecte trendsneakers van het nieuwe seizoen: licht en comfortabel, maar zonder dat er is bezuinigd op de modieuze look. En het feit dat ze voor het grootste deel met de hand zijn gemaakt in Italië, maakt alles nog mooier. Pànchic is de naam van de jonge, innovatieve producent van deze sneakers, die in ons land nog relatief onbekend is.
Weegt slechts 250 gram (in mt. 37) en heeft het comfort van een pantoffel.
De witte loopzool met profiel is ook erg modieus. Hij is gemaakt van visco-elastisch vormschuim waardoor hij een zacht en onvermoeibaar loopcomfort biedt. Daarbij is hij hoogwaardig genaaid in plaats van gewoon gelijmd, waardoor de schoen veel langer meegaat. De eenvoudige schacht is gemaakt van leer en nylon, wat het luchtige karakter versterkt. Bij deze schoenen hoeft u geen veters te strikken: de ingewerkte, elastische veterbandjes en een rubberstrip aan de tong zorgen ervoor dat u hem gemakkelijk kunt aantrekken en dat de schoen zich perfect aanpast aan de voet.

Uitneembare binnenzool. Antilslipzool met profiel van PU, 2,5 cm hoog. Bovenwerk: 90% nylon, 10% suèdeleer. Voering en binnenzool: textiel.
rosé

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu