Keltentopf®
Traditioneel én modern: de Keltentopf® voor culinaire trendsetters.
Met de hand gemaakte multitalenten van vuurvast CeraFlam®-keramiek: perfect voor heerlijk vet- en caloriearm braden, grillen, bakken, gratineren. En serveren.
Keltentopf®
- Houdt uw gerechten 3 keer langer warm dan staal.
-
Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
Traditioneel én modern: de Keltentopf® voor culinaire trendsetters.
Met de hand gemaakte multitalenten van vuurvast CeraFlam®-keramiek: perfect voor heerlijk vet- en caloriearm braden, grillen, bakken, gratineren. En serveren.
“Shared Table”-dineren is helemaal hip in de moderne keuken. In plaats van klassieke gerechten op het bord te serveren, wordt er een uiteenlopende selectie aan gerechtjes geserveerd, die iedereen aan tafel met elkaar deelt. De innovatieve Keltentopf® is precies het juiste kookgerei voor deze trend. Geniaal veelzijdig in gebruik. Bakoven, grill- en zelfs vuurvast. Voor het (kort) aanbraden al net zo perfect als om te koken, grillen en bakken. Bovendien een aantrekkelijke blikvanger aan tafel.
Heel eenvoudig tovert u zeer veel verschillende vetarme en vitaminerijke gerechten vol aroma’s te voorschijn.
Heerlijke knapperige, sappig gebraden kip, Mediterrane groenten, gebakken aardappelen, one-pot-pasta, Aziatische curry enz. Veganistische, vegetarische, vis- en vleesgerechten: in deze keltentopf creëert u smakelijke verrassingen naar ieders smaak. U hoeft de geglazuurde CeraFlam®-keramiek niet in te vetten. Zo kookt u gezonder, en ook nog eens met zeer intense, geroosterde aroma’s.
Houdt uw gerechten 3 keer langer warm dan staal.
Anders dan normaal wordt de hightech-keramiek geperst (in plaats van gegoten). Zo kan het materiaal meer warmte opslaan. Anders dan vaak het geval is bij metalen pannen, vindt er geen oxidatie plaats. Zo geniet u van de pure, onvervalste smaak.
Moeiteloos te reinigen. Vaatwasmachinebestendig.
Het glazuur fungeert als een natuurlijke antiaanbaklaag. Het is zelfs een fluitje van een cent om aangebakken korsten te verwijderen. Geschikt voor gas- en houtbarbecue, bakoven en open vuur. Afmetingen: 1,05 l-smeltoven: 20,5 x 6 cm (Ø x h), gewicht: 0,8 kg. Afmetingen: 2,3 l-smeltoven: 25,5 x 7,5 cm (Ø x h), gewicht: 1.350 g.
Heel eenvoudig tovert u zeer veel verschillende vetarme en vitaminerijke gerechten vol aroma’s te voorschijn.
Heerlijke knapperige, sappig gebraden kip, Mediterrane groenten, gebakken aardappelen, one-pot-pasta, Aziatische curry enz. Veganistische, vegetarische, vis- en vleesgerechten: in deze keltentopf creëert u smakelijke verrassingen naar ieders smaak. U hoeft de geglazuurde CeraFlam®-keramiek niet in te vetten. Zo kookt u gezonder, en ook nog eens met zeer intense, geroosterde aroma’s.
Houdt uw gerechten 3 keer langer warm dan staal.
Anders dan normaal wordt de hightech-keramiek geperst (in plaats van gegoten). Zo kan het materiaal meer warmte opslaan. Anders dan vaak het geval is bij metalen pannen, vindt er geen oxidatie plaats. Zo geniet u van de pure, onvervalste smaak.
Moeiteloos te reinigen. Vaatwasmachinebestendig.
Het glazuur fungeert als een natuurlijke antiaanbaklaag. Het is zelfs een fluitje van een cent om aangebakken korsten te verwijderen. Geschikt voor gas- en houtbarbecue, bakoven en open vuur. Afmetingen: 1,05 l-smeltoven: 20,5 x 6 cm (Ø x h), gewicht: 0,8 kg. Afmetingen: 2,3 l-smeltoven: 25,5 x 7,5 cm (Ø x h), gewicht: 1.350 g.
Marktdeelnemer volgens de GPSR
Denk Keramische Werkstätten e. K., Neershofer Str. 123-125, 96450 Coburg, DE, Kundenservice@denk-keramik.de
Waar komt de naam Keltentopf vandaan?
Coburg, waar de traditionele producent Denk gevestigd is, ligt in het van oudsher bekende Keltenland. Het Keltische volk staat bekend om zijn uitstekende keramisten die het vuur vereerden. Zo ontstond het idee om het vuurvaste keramische kookgerei naar deze ‘oorspronkelijke Coburgers’ te noemen.
Reviews
Schrijf als eerste een review over dit product