Two-Ply kasjmier-cardigan

Betaalbare luxe: de Two-Ply-cardigan van kasjmier uit Mongolië.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Betaalbare luxe: de Two-Ply-cardigan van kasjmier uit Mongolië.

Alleen de allerbeste kasjmier is goed genoeg voor dit vest. Het is afkomstig uit het binnenland van Mongolië. Alleen daar, in de ijzige regionen, groeit het pluizige onderhaar van de kasjmiergeit zo dicht aangesloten en toch zo dun. Het wordt behoedzaam glad gekamd en met zorg geselecteerd. Elke haar dient tenminste 38 - 40 mm lang en 15 - 16 micron dun te zijn. Te korte haren worden niet gebruikt. Want alleen de lange draden zijn nauwe­lijks gevoelig voor pilling en zijn geschikt voor duur­zame kasjmier-tricotage die er ook na jaren nog prachtig uitziet.
Het afzien van grote productienamen en dure marketing maakt de gunstige prijs mogelijk.
De soepele draad wordt tot een tweedraads kasjmierweefsel gesponnen (two-ply-kasjmier) en vervolgens in model gebreid. Er ontstaat daardoor een tijdloos elegante, perfect aansluitende cardigan, die nooit uit de mode zal raken. Licht getailleerd model met doorlopende knopenrij en op meerdere manieren te sluiten kraag. Boorden en zakken in een speciale driedraadse, vormvaste ribbelsteek. Witte contrasterende randen benadrukken de fraaie lijn.

Comfortabele, eigentijdse snit. Lengte in mt. 38: 60 cm. Kleur: grijs-gemêleerd. 100% kasjmier. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: glinsterende grijze parelmoer knopen. Handwas. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu