26.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Vogelbad Pelikaan

Een bijzondere tuindecoratie en een perfecte pauzeplek voor vinken, mezen & meer.

  • Verbluffend echte handgemaakte graniet-look.
  • Voor u een lust voor het oog. Voor hongerige vogels een aantrekkelijke voederplek.

Een bijzondere tuindecoratie en een perfecte pauzeplek voor vinken, mezen & meer.

Een reusachtige pelikaan: perfect voor het drinken, als voederplaats en vogelbad. Van weerbestendige polystone.

Op het eerste gezicht een decoratieve sculptuur, maar hoe beter u kijkt, hoe meer van de vele functies u ontdekt. Met de wijd geopende keelzak vormt de machtige snavel (16 cm breed, 6 cm diep!) een ruim bassin. Met een inhoud van 250 ml water: een ideale drinkplaats voor vogels, egels, eekhoorntjes, etc. Een perfecte badderplek in de zomer en een voerplaats in de winter.
Verbluffend echte handgemaakte graniet-look.
Zware en stevige uitvoering van gemalen steen en kunsthars, met de karakteristieke grijs/witte insluitingen. Net als graniet bestand tegen zinderende hitte en regen. In de winter is het aan te raden de sculptuur op een beschutte plek neer te zetten. Met de jaren krijgt hij een steeds mooiere, markantere kleur, onder invloed van weer en wind.
Voor u een lust voor het oog. Voor hongerige vogels een aantrekkelijke voederplek.
De snavelrand biedt voldoende steun tijdens het smikkelen. De bovenkant van de snavel beschermt water/voedsel tegen vallend mos en takjes: de inhoud blijft schoon. Afmeting 55 x 19 x 35 cm (l x b x h). Gewicht 1,6 kg. Eenvoudig nat afneembaar.

Meningen

3.3/5 7 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu