25.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Leeslampje Henry

Leeslampje EN leuk knuffeldier in één.

Leeslampje EN leuk knuffeldier in één.

Henry, het handgemaakte leeslampje op batterijen voor boekenwurmen.

Of u nu op de bank, in bed of in uw favoriete stoel leest, met Henry hebt u altijd licht waar u het wilt. De knuffel ligt ook nog eens aangenaam zacht op uw schouder en ondersteunt zo optimaal uw hoofd tijdens het lezen, handwerken etc.
Twee lichtsterktes. Maximaal 8 uur lang licht.
Door kort op Henry’s neus te drukken, zet u de ledlamp aan en kunt u schakelen tussen een normale leeslamp of extra sterke verlichting. Afhankelijk van de lichtsterkte moet u na 8 resp. 4 uur (normale verlichting/extra sterke verlichting) de batterijen weer opladen.
Geen onhandige snoeren en geen voelbaar mechaniek.
De batterijen zijn goed weggewerkt in het binnenste van de knuffel; de meegeleverde USB-oplaadkabel zit in een niet zichtbaar ritsvak in de buik en wanneer u Henry op uw schouder hebt liggen, voelt u dit vak niet.
Zorgvuldig met de hand gemaakt in een knuffeldierenfabriek in Thüringen.
Bevat 3 NiMH-batterijen (1,2 V) met een lange levensduur. Oplaadtijd ca. 6 uur. Automatische dimfunctie en rood waarschuwingslampje wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Afmeting 30 x 10 cm. Gewicht ca. 440 g. Design: Claudia Hüskes, tweevoudig winnares van de Red Dot Design Award.
Eenvoudig op te laden via USB-oplaadkabel (meegeleverd).

Accessoires

€ 14,95

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu