Barbecuevaders
De ideale barbecuespatel, zelfs voor delicaat voedsel. Niets breekt of glijdt eraf.
De mooiere snijplank: zo decoratief als echt hout, maar uiterst robuust en zelfs vaatwasmachinebestendig.
Ook mousserende wijn, champagne en digestieven komen in dit ingenieuze glas goed tot hun recht. Ontwikkeld door topsommelier Fabrice Sommier.
Het perfecte koksmes, zelfs voor grote (vlees)stukken. Extra lang en extra scherp. Met een handgreep van gerecycled Ocean Bound Plastic.
Deens design voor het stijlvol serveren van snacks en antipasti.
De betere olieverstuiver raakt niet verstopt. Dankzij een speciaal filter voor gearomatiseerde olie en azijn voor kruidensauzen, dressings en nog veel meer.
Professioneel trancheren zoals in een restaurant. Bull Fork: de massieve vleesvork met originele stierenkop.
De beste saffraan hoeft geen vermogen te kosten. Een wereldwijd geliefde zeldzaamheid.
Uw verse kruiden snijdt u voortaan heel gemakkelijk en met behoud van alle aroma’s. Designkwaliteit made in Germany.
Trendy flessentas van stevig buffelleer. Handmade in Germany.
Alles goed op smaak, met een vleugje humor. Van de Duitse designer Philippi.
De mooie look en stevigheid van een handgesmeed mes van damaststaal. Onderhoudsarm en roestbestendig.
Gigantische blikvanger van massief beukenhout. Drievoudig afgewerkt met pianolak.
Het inklapbare paddenstoelenmes. Greep van luxueus, extreem bestendig olijfhout. Ergonomisch voorgevormd.
Voor perfect gegrilde en gebraden steaks. Perfect voor grill, pan en oven. Ook voor wild, eendenborst, vis...
Gepaste plek voor uw beste wijnen: het wijnrek van 60 jaar oude eiken vatenduig
Perst zaden, noten en pitten puur mechanisch. Zonder toepassing van warmte.
16 kruiden en specerijen in een handomdraai – in een elegant design.
Massief gietijzer maalt kruiden veel gemakkelijker en nauwkeuriger. Gemaakt van natuurlijke materialen.
Houdt uw boter heerlijk vers. Ook op kamertemperatuur. Past bij elk servies en elke tafeldecoratie.
Het klassieke bistro-bestek van de gerenommeerde Franse messenfabrikant Dubost Colas Pradel, sinds 1920.
Al bijna 30 jaar de klassiek-moderne, stijlvolle manier van theezetten.
Barbecuetrend zoutsteen: onovertroffen lekker en vetarm.
Versgebakken baguettes net zoals in Frankrijk. Knapperig van buiten, luchtig van binnen.
Van zeer geleidend gietaluminium met keramisch verstevigde DURIT Resist-antiaanbaklaag.
Tuinkruiden wassen, drogen en fijnhakken - snel en gemakkelijk als nooit tevoren.
Alles blijft op zijn plek wanneer u het spiesje omdraait. En alles glijdt netjes van het spiesje op uw bord.
Met de hand gemaakt, blijft jarenlang mooi. Veilig te gebruiken bij gevoelige antiaanbaklagen.
Ovenschaal om op een smakelijke manier vet- en caloriearm mee te grillen, smoren, stoven, bakken, …
Nu met aroma-opzetstuk. Zo lukt uw knapperige gevogelte nog malser & aromatischer.
Slijp uw messen op een professionele manier – snel en veilig voor u en het mes.
De nieuwe Kamagata-messen van KAI, Japanse messenspecialist sinds 1908.