SteakChamp® 3c-black

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • Getest en aanbevolen door professionals.
  • Perfect voor grill, pan en oven.
  • Ook voor varkensvlees, wild, eendenborst of vis.

De intelligente vleesthermometer: meet volautomatisch de kerntemperatuur, houdt rekening met de rusttijd en informeert over de gewenste gaarheid.

Getest en aanbevolen door toonaangevende Amerikaanse steakhouses.

Niet te vergelijken met de gebruikelijke vleesthermometers: in plaats van alleen met de punt, controleert de SteakChamp de kerntemperatuur aan de binnenkant van het vlees over de gehele lengte van de sensor. Daarbij houdt de intelligente elektronica ook rekening met het proces van nagaren, zodat de exacte gaartijd kan worden aangegeven. Voor perfect gegrilde en gebraden steaks.
Getest en aanbevolen door professionals.
De SteakChamp is al getest in toonaangevende internationale steakhouses als ‘Spark’s’ en ‘Wolfgang’s’ in New York, en in ‘Gene Georgetti’, het oudste steakhouse van Chicago, waar de vleesthermometer een groot succes was.
Perfect voor grill, pan en oven.
Anders dan standaard vleesthermometers, is dit exemplaar ook geschikt voor hoge temperaturen (kortdurend tot 350 °C) op de grill. Gewoon de SteakChamp aan de zijkant in het vlees steken en dit vervolgens op gebruikelijke wijze bereiden. Een 3-kleurige led geeft de gaarheid van het vlees aan. Groen voor medium rare, geel voor medium en rood voor medium well. Haal de steak bij de gewenste gaarheid uit de warmte en laat hem rusten. Het sap van het vlees verdeelt zich en uw steak wordt heerlijk sappig en mals. Als het lampje stopt met knipperen is de rusttijd voorbij en is het vlees klaar.
Ook voor varkensvlees, wild, eendenborst of vis.
Sensor van 18/10-edelstaal met geïntegreerde batterij (niet verwisselbaar) en energiezuinige elektronica voor minimaal 1.000 metingen – bij wekelijks eenmalig gebruik gaat de SteakChamp 20 jaar meer. Behuizing hittebestendig tot 500 °C. 8,6 cm lang, gewicht ca. 16 g. Te gebruiken op de grill, in de pan (ook inductie) en in de oven.

Getest en aanbevolen door experts.

‘Ik gebruik de SteakChamp tijdens mijn grill-cursussen en ik maak er de perfecte steaks mee. Of ik nu op houtskool of op gas gril, het vlees heeft altijd de gewenste gaarheid.’
Christoph ‘Goli’ Gollenz, World Grill & BBQ Champion 2011.

‘Wij hebben de SteakChamp gedurende een aantal maanden in onze keuken getest op de houtskoolgrill, het resultaat was zeer overtuigend.’
Marko Huth, steak- en grillrestaurant ‘Zum Goldenen Kalb’, München

‘De Champ is op dit moment ongetwijfeld de meest nauwkeurige en de gemakkelijkste manier om steaks perfect te garen. Bovendien is hij ook hygiënisch.’
Klaus Winter, FIRE&FOOD Barbecue Academy, Lindau

‘In eerste instantie was ik nogal sceptisch. Ik dacht: weer een elektronisch speeltje dat geen mens nodig heeft. Maar de innovatieve techniek van de temperatuurmeting in de SteakChamp en met name het perfecte bereidingsresultaat hebben mij overtuigd.’
Andreas Rummel, Chef de Grill, Neustadt

‘Ik heb de SteakChamp getest in Sparks Steak House en het resultaat was een perfecte medium rare steak.’
Guido Cardenas, head chef, Sparks Steak House, New York City

‘Met de SteakChamp kunnen barbecue-liefhebbers steaks grillen als een professional.’
Rich Cioata, executive chef, Gene & Georgetti Steakhouse, Chicago (USA)

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu