26.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Zelfslijpende huishoudschaar

De huishoudschaar die een leven lang meegaat: geniaal zelfslijpend – naar het voorbeeld uit de natuur.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store

De huishoudschaar die een leven lang meegaat: geniaal zelfslijpend – naar het voorbeeld uit de natuur.

Innovatieve technologie volgens het bevertandprincipe. Kwaliteit en precisie ʻmade in Germany’.

Bevertanden blijven een leven lang scherp. Het geheim: de zachte achterzijde van de tand slijt sneller dan de extreem harde voorzijde. Hierdoor ontstaat bij de overgang een gestaag zelfscherpende rand. Volgens dit geniale principe is deze huishoudschaar van gesatineerd, roestvrij edelstaal uitgevoerd. Het ene mes is gecoat met titanium-nitride (70 HRC*), het andere is van ongecoat staal (57 HRC*). Bij elke knip glijden de messen langs elkaar, met als resultaat dat ze vlijmscherp zijn en een optimale slijtvastheid hebben.
In meer dan 40 stappen grotendeels met de hand vervaardigd. Precies, duurzaam en sterk.
De snijvlakken zijn 100% passend verwerkt. Voor het gemakkelijk en nauwkeurig knippen van bloemen, papier, karton en voor het in model brengen van potplanten. Knipt zelfs houtachtige stelen en desgewenst dun plaatwerk.
Met eenzijdige vertanding voor meer grip.
De vertanding fixeert het te knippen materiaal en voorkomt dat het uit de schaar glijdt. Met geïntegreerde flesopener en draaidop-opener. Totale lengte 20 cm. Gewicht 155 g.

*HRC: voor de hardheid van lemmeten wordt gewoonlijk de internatio­nale maateenheid HRC gebruikt (gebaseerd op de Rockwellhardheidstest).

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu