Vragen tegoedbonnen

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

U hebt twee mogelijkheden:

Zelf uitprinten
Ga eerst naar de pagina Cadeaubonnen. Door het veld 'nu cadeaubon bestellen' aan te klikken, kunt u de cadeaubon weergeven. U kunt nu de waarde van de cadeaubon selecteren, de naam van de ontvanger invoeren en een persoonlijke tekst toevoegen. Klik vervolgens op het veld 'verder'. Hier kunt u de door u ingevoerde gegevens nog eens controleren. De verdere afhandeling verloopt net zoals bij een gewone bestelling. Vergeet a.u.b. niet de cadeaubon na het afsluiten van uw bestelling uit te printen.

Per post
Ga eerst naar de pagina Cadeaubonnen. Door op de button ‘Cadeaubon per post bestellen' te klikken, komt u op de pagina waar u de cadeaubon vorm kunt geven. U kunt nu de waarde van de cadeaubon selecteren, de naam van de ontvanger invoeren en een persoonlijke tekst toevoegen. Klik vervolgens op de button 'verder'. Hier kunt u de door u ingevoerde gegevens nog eens controleren. De verdere afhandeling verloopt net zoals bij een gewone bestelling.


Kan ik een cadeaubon rechtstreeks naar de ontvanger sturen?

Een afwijkend bezorgadres kan in het veld 'Kies een alternatief bezorgadres' ingevoerd worden. Het van het factuuradres afwijkende bezorgadres kunt u doorgeven bij het punt 'Bestelgegevens'. Open het veld en geef daar het gewenste bezorgadres aan. Let er a.u.b. op dat bij bezorging op een adres waar u iets cadeau wilt doen, u ook het veld 'Factuur niet met het pakket meesturen, maar apart naar het factuuradres sturen' aanklikt.


Hoe kan ik een tegoedbon inwisselen?

Plaats het gewenste artikel a.u.b. eerst in uw winkelwagen en ga verder met de bestelling tot punt 4, 'Bestelgegevens'. Onder het daar vermelde artikel kunt u uw persoonlijke tegoedboncode invoeren in het veld 'Tegoedbon inwisselen'.

pu