Pima-cotton melange-polo

Comfortabel als een polo, voor onder een colbertje net zo geschikt als een overhemd.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Comfortabel als een polo, voor onder een colbertje net zo geschikt als een overhemd.

Met de hand geplukte Pima-cotton uit Peru. Geconfectioneerde kraag. En precies de juiste melangekleuren.

Zelden oogt een comfortabele polo zo correct als een fijn overhemd. Maar dit shirt verbindt het beste uit twee werelden: de van hetzelfde materiaal gemaakte kraag is geconfectioneerd zoals bij herenoverhemden die door een kleermaker zijn vervaardigd. De gedekte melangetinten zijn net zo veelzijdig combineerbaar als een effen overhemd. En toch ligt deze polo onvergelijkbaar comfortabel op uw huid ...
Heerlijk zacht: het kostbare Peruaanse Pima-katoen.
Zacht glimmend en met steeds briljante kleuren wordt hij ook de ‘zijde van Zuid-Amerika’ genoemd. Want alleen in de klimatologische omstandigheden van Peru gedijt hij echt goed. Daar bereikt hij een fijnheid van 3,2 - 3,9 micrometer (vergeleken daarmee is Pima-katoen uit de VS met 4,6 - 5,5 micrometer duidelijk grover). En: in Peru wordt Pima-cotton nog met de hand geplukt en gesorteerd. Zo geoogst blijft hij vrij van chemicaliën – en daardoor bijzonder huid­vrien­de­lijk. De fijnkorrelige piquéstructuur is ’s zomers aangenaam droog en koel op de huid.

Moderne, smalle en toch comfortabele vorm. Smalle, ton-sur-ton verwerkte mouwboorden. Rechte zoom met kleine zijsplitten. 2-knoops­slui­ting. Lengte in maat 50: 71 cm. 100% katoen. Machinewasbaar. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

zand

Meningen

4.8 von 5
(6)
Uw mening weergeven
5 Sterren
83 % (5)
4 Sterren
17 % (1)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu