Klantenservice


Onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing
Bij het bestellen gelden onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, die u hier kunt vinden. Let erop dat u in het kader van het bestelproces aan moet geven, dat u onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden gelezen hebt en dat u deze nadrukkelijk accepteert.Zo gemakkelijk bestelt u

 • Per telefoon: 024 - 3 511 277
  Op werkdagen van 08.00 tot 20.00 noteren wij uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
 • Per fax: 024 - 3 511 299
 • Per brief of briefkaart
 • Per internet: www.proidee.nl

Betalen op de voor u eenvoudigste wijze

Per factuur
Bij uw bestelling ontvangt u ook de factuur, die binnen 10 dagen moet worden voldaan. Maakt u s.v.p. uw betaling over op het rekeningnummer dat op de factuur staat vermeld. Om het solvabiliteitsrisico af te dekken, behouden we ons het recht voor in afzonderlijke gevallen bepaalde betaalmethodes uit te sluiten.

Per SEPA Direct Debit
Wij schrijven het factuurbedrag via automatische incasso 10 dagen na factuurdatum af van het bij ons bekende rekeningnummer. De mandaatreferentie en ons incassant ID delen wij u op de factuur apart mede.

Per iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deelnemende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers

Per creditcard
Vermeld s.v.p. het nummer en de geldigheidsduur van uw creditcard. Wij verrekenen met Visa of Mastercard. Het bedrag wordt bij binnenkomst van de bestelling gereserveerd. Pas bij verzending van de artikelen wordt het bedrag afgeboekt van uw creditcard.

Per PayPal
In onze webshop kunt u gemakkelijk met PayPal betalen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.


Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Hier gelden onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Voor het afronden van een bestelling gelden onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, die u op (www.proidee.nl) kunt vinden en ook in de hierop volgende algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. Door het zetten van uw handtekening op het bestelformulier bevestigt u dat u onze algemene leverings-en betalingsvoorwaarden accepteert.


Levering en retourzending

Levering binnen Nederland

Aflevering: aflevering binnen 2-3 werkdagen.

Verzendkosten: het forfait voor porto en verpakking bedraagt € 5,95 per bestelling, onafhankelijk van het aantal verzendingen.

Speciale artikelen die zijn voorzien van een worden door een expediteur bezorgd tegen een meerprijs van € 18,- per levering (onafhankelijk van het aantal bestelde artikelen).

Retourzending: u kunt van uw wettelijke recht van ontbinding gebruik maken door de goederen gewoon terug te sturen aan:

Pro-Idee
Antwoordnummer 10002
6130 XS Sittard

Om gebruik te kunnen maken van uw recht van ontbinding binnen de ontbindings-termijn, is het voldoende de goederen voor afloop van die termijn terug te sturen.

Kosten van de retourzending: wij dragen de directe kosten voor het terugsturen van de goederen (dit geldt alleen voor Nederland).

Levering buiten Nederland

Aanvullende bedrijfsvoorwaarden voor de interne EU-markt, grensover-schrijdende leveringen in EU-landen, EVA-staten en overige landen.

Voor de levering bedraagt uw aandeel in de verzendkosten:

 • € 18,- bij levering naar Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Liechtenstein, Griekenland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Slowenië, Spanje, Tsjechië, Hongarije, Vaticaanstad, Cyprus.
 • € 40,- bij levering naar Albanië, Argentinië, Australië, Bahama’s, Bahrain, Barbados, Bosnië-Hercegovina, Brazilië, Brunei, Chili, China, Gibraltar, Japan, Canada, Kaapverdië, Katar, Koeweit, Maleisië, Macedonië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Nieuw Zeeland, Oman, Peru, Filippijnen, Servië, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Thailand, Turkije, UAE, USA, Venezuela, Uruguay.

Betaling:

 • Met een creditcard:
  Wij accepteren Visa of Mastercard. Geef a.u.b. het nummer, de geldigheidsduur en de verificatiecode van uw kaart aan ons door.

BTW en invoerrechten:

 • Interne EU-markt:
  Wij brengen u steeds de telkens geldende nationale BTW in rekening. Deze zit al in onze prijzen verwerkt. Zodoende vervalt voor u de BTW die voor het betreffende land gebruikelijk is. Invoerrechten worden niet geheven.
 • EVA-staten en overige landen:
  De nationale BTW wordt door ons van de prijs afgetrokken. De postbezorger heft het BTW-tarief dat voor het betreffende land van toepassing is. Daar kunnen nog invoerrechten bijkomen.

Indien u vragen heeft over deze aanvullende bedrijfsvoorwaarden, dan kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies. Wij zijn direct te bereiken op telefoonnummer 024 - 3 511 277, per fax op nummer 024 - 3 511 299, en per e-mail via service@proidee.nl.


Cadeau Service

Cadeauverpakking
Op uw verzoek verpakken wij vrijwel elk artikel voor u in het exclusieve cadeaupapier van Pro-Idee. Voor slechts € 4,-.

Cadeaubezorging – zonder prijsverhoging
U maakt uw keuze. Zonder extra kosten sturen wij uw cadeau aan een door u op te geven adres in Nederland. (Kosten voor verzending wereldwijd, op aanvraag.)

Cadeaubon
Met een cadeaubon geeft u altijd gegarandeerd het goede cadeau: Zie


Gegarandeerd de gunstigste prijs

Veel van de Pro-Idee artikelen zult u nergens anders zien aangeboden. Indien dit wel het geval is, dan profiteert u direct van de Pro-Idee prijsgarantie:

Mocht een door u aangeschaft product binnen 3 maanden na ontvangst elders in Nederland bij een detaillist voordeliger worden aangeboden, dan adviseren wij u contact op te nemen met Pro-Idee klantenservice. We zullen dan samen met u naar een faire oplossing zoeken.

U heeft dan tevens het recht, het artikel dat in uw bezit is gratis aan ons te retourneren en de volledige aankoopprijs terug te verlangen.

‚Vindersloon‘:
Geheel onafhankelijk van uw bestelling stellen wij het op prijs te worden geïnformeerd, wanneer een Pro-Idee-product elders voordeliger wordt aangeboden. Voor korte informatie hierover zijn wij u dankbaar, daarom loven wij graag een kleine beloning uit.

Dit helpt ons bij toekomstige onderhandelingen met de producent van het product.


Geldigheidsduur van de aanbieding

De aanbiedingen zijn geldig totdat een nieuwe catalogus verschijnt en zijn uitsluitend bedoeld voor de Nederlandse markt.


3 jaar langetermijngarantie zonder meerprijs

Pro-Idee biedt een garantie van drie jaar op de kwaliteit van zijn geleverde producten.

De Pro-Idee langetermijngarantie geldt in Nederland 3 jaar vanaf de datum van de rekening. Uw wettelijke aanspraken op fabrieksgarantie blijven ongewijzigd. Informatie over de garantie van de fabrikant vindt u direct bij het desbetreffende product op onze website.
Stuur het defecte product gewoon samen met een kopie van de rekening naar de garantieverlener:

Pro-Idee
Antwoordnummer 10002
6130 XS Sittard

Wij zorgen voor al het andere.

Fabrieksgarantie valt buiten onze garantievoorwaarden en biedt geen basis voor eventuele vorderingen tegen Pro-Idee GmbH & Co. KG. En altijd geldt: ook na afloop van de garantieperiode staan wij voor u klaar. De Pro-Idee klantenservice zorgt voor snelle reparatie tegen een faire prijs. Wat er ook met uw eigendom gebeurt, bel gewoon Pro-Idee (per telefoon:024 - 3 511 277).

Alleen uw tevredenheid telt.


Koop op proef

Bij Pro-Idee koopt u op proef. De koopovereenkomst wordt pas bindend door uw instemming na levering van de goederen. Uw instemming geldt als gegeven wanneer u ons binnen de bedenktermijn van 15 dagen niets anders meedeelt en de geleverde goederen niet terugstuurt. Na het tot stand komen van de koopovereenkomst kunt u bovendien gebruik maken van het wettelijke recht van ontbinding, zodat u steeds minstens 29 dagen de tijd hebt alvorens u definitief beslist.

pu