Tafel & tafelgerei - Pro-Idee Cuisine
‘... laat de wijn merkbaar ademen, wat te zien is en te proeven’ – zo luidt het oordeel van Haus & Garten Test (editie 4-2020).
Grillen, braden, koken, stomen, ... en dat allemaal met één stijlvol tafelapparaat.
De nieuwe generatie elektrisch fonduen: veilig en praktisch met 3 automatische programma’s en elektronische temperatuurregeling.
Het steakbestek van beroemde 3-sterrenrestaurants – nu ook voor thuis.
Heerlijke wafels zonder te wachten. 6 heerlijke wafels tegelijk.
Luxueus en extravagant: de iconische stijl van Gianni Versace op fijn Rosenthal-porselein.
Deze eierhouder met een schattig pinguïnontwerp is origineel en praktisch. Met handvat, om tot wel zes eieren tegelijkertijd mee te koken en serveren.
Met heet eetoppervlak en handwarme randen. Voor max. 8 grote (pasta)borden.
A feast for the eyes: Radiantly beautiful, in bright Christmas colours.
Perfect doordacht. Stijlvol design. Schone, gescheiden schenktuiten. Innovatief terugvloeisysteem.
De ‘warm- en koelbloedige Toni’ is broodjeswarmer, onderzetter, koelaccu enz. tegelijk. Origineel RÖMERTOPF®-aardewerk.
Bekroond: Robert Welchs designklassieker uit 1984 – nu in een gemoderniseerde nieuwe uitgave.
Met deze geniale uitvinding schaaft u flinterdunne plakjes koude boter af.
Bekroond design. Superieure maalwerktechniek.
Eeuwenoude damast-smeedkunst met het hightech-staal van nu. Een meesterwerk en een aanschaf voor het leven.
Bespaart meer dan 50% ruimte in de keukenlade. Typisch Joseph Joseph.
In retro-trend: de designglazen uit de jaren 50. Esthetisch. Tijdloos. Eenvoudig.
Eindelijk is de pot jam, honing, hazelnootpasta, ... helemaal leeg. Zonder schrapen. Zonder kleverige vingers.
Minimalistische vormen, natuurlijke uitstraling, unieke look.
Groot volume, klein oppervlak. Perfect voor in de keuken en op tafel.
Om optimaal mee te genieten: glazen gebaseerd op het karakter van de wijn.
Alles blijft op zijn plek wanneer u het spiesje omdraait. En alles glijdt netjes van het spiesje op uw bord.
Geniet van het volle aroma van versgemalen specerijen – zonder dat dit accessoire veel plek inneemt op tafel.
Met de hand gemaakt, blijft jarenlang mooi. Veilig te gebruiken bij gevoelige antiaanbaklagen.
De betere manier om kaas te raspen: zonder kruimels en klaar om te serveren.
Chic uitgevoerd en tegelijkertijd robuust genoeg voor dagelijks gebruik. Ontworpen door Naoto Fukasawa.
De snijplank die een leven lang meegaat. Elk exemplaar is uniek en met de hand gemaakt.
Bijzonder fijn en elegant, maar desondanks zeer breukbestendig.
Het originele steakbestek van Tim Mälzers restaurant - nu ook voor thuis.
Maalt de harde muskaatnoot zo fijn als poeder, helemaal tot het laatste stukje.
Van massief beukenhout met 3 lagen lak. Met oplaadbare accu.
Ruimtebesparende waterkoker met een inhoud van 1 l. Ook handig voor het maken van een heerlijk kopje thee.