Irish Rose, 50 ml

Een nog karakteristiekere rozengeur zult u waarschijnlijk niet vinden.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
Irish Rose, 50 ml - Een nog karakteristiekere rozengeur zult u waarschijnlijk niet vinden.
Irish Rose, 50 ml - Een nog karakteristiekere rozengeur zult u waarschijnlijk niet vinden.
  • Gecreëerd door de beroemde, in 2007 overleden parfumeur Arthur Burnham.
  • Zonder risico bestellen: om de verzegelde eau de parfum voor het openen toch te kunnen proberen, is er bij elke levering een testflacon bijgesloten.

Een nog karakteristiekere rozengeur zult u waarschijnlijk niet vinden.

Irish Rose (voorheen Inis Arose) – in 2003 genomineerd voor de FiFi-Award van de Fragrance Foundation.

Rozenessences zijn in diverse parfums verwerkt. Maar u zult niet vaak zo‘n karakteristieke rozengeur vinden. Want in dit parfum zijn maar liefst vier verschillende soorten van de meest romantische bloem verwerkt: de Pink May Rose uit Grass, de White Rose Centifolia, de White Damask Rose Absolute en de Turkse Rose Attar. In 2003 is de Irish Rose door de ­Fragrance ­Foundation zelfs genomi­neerd voor de ­FiFi-­­Award.
Gecreëerd door de beroemde, in 2007 overleden parfumeur Arthur Burnham.
Bovendien creëerde hij een eigen geur voor de prins van Wales en een van de duurste parfums ter wereld. Voor de Iris Rose liet hij zich inspireren door het schilderij „De geboorte van Venus“ van Botticelli. Net als de uit een schelp geboren Venus betovert de Irish Rose in de hartnoot met een zacht, door rozen verrijkt briesje. In de kopnoot verbindt zij zich met de frisheid van Siciliaanse citroen, bergamot, geranium en alpenviooltjes. De kruidige basis wordt gevormd door patchouli, vanille, muskus, wierook, sandel- en cederhout.

50 ml Eau de Parfum in een sprayflacon.

Zonder risico bestellen: om de verzegelde eau de parfum voor het openen toch te kunnen proberen, is er bij elke levering een testflacon bijgesloten.

Ingredients: Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral.

Reviews

4.8 von 5
(5)
Schrijf een review
5 Sterren
80 % (4)
4 Sterren
20 % (1)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu