Ideale vakantiebroek

De ideale vakantiebroek.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De ideale vakantiebroek.

Licht. Heerlijk comfortabel. En ongelooflijk veelzijdig te combineren.

Als er in uw vakantiekoffer plek zou zijn voor maar één broek, dan is dit de perfecte keus. Want met dit model zit u 24 uur per dag en 7 dagen per week goed: met sneakers en een shirt erbij gaat u ’s morgens het vliegtuig in. Met slippers en zwemkleding loopt u ’s middags aan het strand. Bij zonsondergang trekt u er een tuniek bij aan als u wat gaat drinken. En voor het avondeten combineert u de vakantiebroek met een elegante zijden blouse en sandaaltjes.
Wassen, drogen en weer aantrekken.
De soepelvallende, zijdeachtige viscose droogt bijzonder snel. Was de broek de avond van tevoren kort uit, zodat u hem de volgende ochtend gewoon weer aan kunt trekken.
U zult versteld staan hoe comfortabel een stijlvolle broek kan zijn.
Heerlijk ongedwongen en ruim van snit, zonder knellende knoop: in plaats daarvan met een brede, zacht doorgestikte elastische band voorzien van een rijgkoord. Het eigentijdse stropdasdessin in zwart/wit is stijlvol en is goed te combineren. Twee steekzakken.

Wijd, ruim model. Totale lengte in mt. 38: 103 cm. Voetwijdte: 50 cm. 100% viscose. Machinewasbaar. Kleur: zwart/wit. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

4.0/5 5 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu