Silver skinny-jeans

De originele Silver Jeans uit Canada: perfecte pasvorm. Unieke stijl.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De originele Silver Jeans uit Canada: perfecte pasvorm. Unieke stijl.

Bijna 100 jaar ervaring en veel ambachtelijk vakmanschap maken deze broek zo uniek.

Michael Silver is afkomstig uit een oude denim-dynastie. Sinds 1921 vervaardigt de familie jeans in het premiumsegment – voor vele bekende labels. Maar pas sinds 1991 bestaat de collectie onder zijn eigen naam.
Onmiskenbare wassing.
De zogenaamde ‘300’-wassing is het resultaat van uitvoerig handwerk. Deze zorgt voor precies het juiste used-effect van een jaar veel en graag dragen. Uitgelezen soorten hars produceren de driedimensionale effecten, zonder het typische Indigo-­karakter te beïnvloeden.
Markante stitchings.
De beide klepzakken achter zijn voorzien van de opvallende Silver S, omrand door borduursels met zilverkleurig glanzend effectgaren. En op knopen en studs zitten artistiek geciseleerde ornamenten.
Silver heeft een geniale snit van de tailleband ontwikkeld:
in tweeën gedeeld en boven smaller dan onder, past hij zich perfect aan de vrou­we­lijke rondingen aan. En ook het zitvlak is een perfecte blikvanger – door de aanpassing van de grootte van de zakken aan de confectiemaat van de jeans.
Sexy maar comfortabel.
De super-stretch-denim met maximale rekbaarheid zit als gegoten. En het model ‘Suki’ is de bestseller die ieder figuur voordelig laat uitkomen: gemiddelde taillehoogte. Smalle pijpen. Twee swing-pockets, muntzakje, twee klepzakken op het zitvlak.

Skinnymodel met gemiddelde bandhoogte. Kleur: middenblauw. 93% katoen, 6% polyester, 1% elastaan. Machinewasbaar.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu