Bedsokken

Lekkerder slapen – met behaaglijk verwarmde voeten.

Bedsokken - De bedsokken met 120 g halfdons vulling zorgen direct voor plezierige warmte.
Bedsokken - De bedsokken met 120 g halfdons vulling zorgen direct voor plezierige warmte.
  • Net zo zorgvuldig vervaardigd als het duurste donsdekbed.

Lekkerder slapen – met behaaglijk verwarmde voeten.

De bedsokken met 120 g halfdons vulling zorgen direct voor plezierige warmte.

Koude voeten kunnen het inslapen moeilijk maken. Dat werd door wetenschappelijk onderzoek bewezen. Met deze wollig warme bedsokken echter geniet u van een weldadige warmte vanaf de kuit tot aan de punt van uw tenen. U kunt daardoor sneller en gemakkelijker inslapen.
Net zo zorgvuldig vervaardigd als het duurste donsdekbed.
De zachte, witte stof van de buitenzijde bestaat uit fraaie, uiterst dun geweven katoenen batist, lekker luchtig en toch volmaakt donsdicht. Het is gevuld met een heerlijk volumineus mengsel. Van 60% zachte dons en 40% dunne veren. Dat omhult uw voeten zacht en houdt de warmte optimaal vast. De 15 cm hoge schacht zorgt ook voor een heerlijk warm gevoel rond de enkels. De suèdeleren zool beweegt soepel met uw voet mee – maar zorgt tevens dat u kunt lopen zonder uit te glijden, als u ’s nachts even wilt opstaan. Ook perfect als pantoffels te gebruiken.
  • Wasbaar in de machine tot 30 °C
  • Laten stomen wordt echter aanbevolen
  • Bovenmateriaal: 100% katoen
  • Vulling: half dons
  • Zool: echt leer
  • Gewicht: 310 g


Koude voeten maken het inslapen moeilijker.

Mensen met altijd warme voeten hebben minder moeite met het inslapen dan zij die met koude voeten naar bed gaan. Dat hebben wetenschappelijke onderzoekers van de psychiatrische universiteitskliniek in Bazel (Zwitserland) en Kurt Kräuchi vastgesteld*. De chronobiologen onderzochten 18 testslapers in het slaaplaboratorium en bestudeerden de voet- en lichaamstemperatuur. De uitkomst: testpersonen met warme voeten sliepen gemiddeld al na tien minten. Als de voeten met hun 31 °C echter beduidend kouder waren dan de lichaamstemperatuur, bleven de testpersonen nog wel 23 minuten lang wakker. *(Apotheken Umschau, Duitsland, uitgave 4/2000 A)

Reviews

4.6 von 5
(16)
Schrijf een review
5 Sterren
69 % (11)
4 Sterren
25 % (4)
3 Sterren
6 % (1)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu