Bodhibladketting

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store
  • Filigraan en vederlicht, maar ook ongeloof­lijk onkwetsbaar.

Door de natuur ontworpen: het blad van de bodhiboom.

Verguld of verzilverd. En elke ketting is uniek.

In een luxueus speciaal procedé worden de bladeren met de karakteristieke druppelpunt van het groene bladweefsel verwijderd. Zo blijven alleen de fijnste vertakkingen van de bladaderen over. Met messing beneveld en vervolgens verguld of verzilverd, komen het fijnmazige vlechtwerk, de bijzondere vorm en welving van het blad volledig tot hun recht.
Filigraan en vederlicht, maar ook ongeloof­lijk onkwetsbaar.
Een sieraad voor elke dag en elke gelegenheid. En een uniek item met een verhaal: in India en Sri Lanka wordt de inheemse bodhiboom (Ficus religiosa) ook wel ‘boom der ontwaking’ genoemd. Tijdens het mediteren onder een bodhiboom zou Siddharta Gautama de kennis hebben opgedaan die hem tot grondlegger van het Boeddhisme maakte.

Elk blad is ca. 40 mm breed, ca. 70 mm hoog en weegt ca. 2,5 g. Aangezien het bij de bladeren om natuurproducten gaat, is iedere hanger uniek en valt hij qua afmetingen verschillend uit. Wordt geleverd met een bijpassende, 70 cm lange ketting. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

goud

Meningen

3.9/5 10 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van S.J. B. op 29.10.2019

Blikvanger

Mooi sieraad

Van Lydia G. op 16.03.2019

Bodhiblad

had achteraf toch liever de verzilverde versie gehad... De ount van het blad is erg scherp en beschadigd mijn wollen pullover

Pro-Idee internetredactie:: Hartelijk dank voor uw ervaringen met ons product. Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen.

Van C.M.K. d. op 24.01.2019

Zeer tevreden

Dank voor de snelle levering

Van Anneke v. op 30.10.2018

ketting

Prachtige ketting, exclusief en opvallend maar toch fijntjes.

Van Petra F. op 09.10.2018

Bodhibladketting

Wat een prachtig sieraad, ben hier erg blij mee. Moest het uiterste puntje van het blad iets bijvijlen omdat hij anders af en toe bleef haken in de trui waar ik hem op droeg, maar dit lukte prima en zonder beschadigen. Zeker een aanrader!

pu