Designlamp van echt hout

Uniek kunstwerk dat het chique hout een bijzondere uitstraling geeft.

Uniek kunstwerk dat het chique hout een bijzondere uitstraling geeft.

Superdun gelamineerd olijfessenhout laat het licht van de indrukwekkende staande led-lamp op een fascinerende manier stralen. Elk exemplaar is uniek.

De op voorzichtige wijze, tot 0,3 mm(!) dun geschuurde lagen olijfessenhout zijn zorgvuldig aangebracht op acrylglas. Het extreem dunne fineer is doorschijnend en omsluit perfect de romp van acrylglas. Het 4 mm dikke acrylglas reflecteert het licht van de led en verandert het in zachte, indirecte verlichting. De speciale behandeling met natuurlijke oliën versterkt het kleurcontrast van de nerfstructuur: het hout krijgt een bijzondere kleurintensiteit, wat zelfs fascinerend is bij uitgeschakeld licht.
De nerfstructuur van het olijfessenhout is zo uniek als een vingerafdruk.
De donkere, lichte en topaasbruine jaarringen zijn door het groeiproces gaan draaien: de nerfstructuur is hierdoor heel levendig en roept vele associaties op.
De modernste led-techniek plaatst het kunstwerk in het juiste licht: energiezuinig, duurzaam en met een hoge lichtsterkte.
Voor het allerbeste resultaat zijn uitsluitend kwalitatief hoogwaardige leds van Illumis USA gebruikt. De 200 leds zorgen voor een perfect gelijkmatige verlichting. Naast een optimaal energieverbruik en een natuurlijke kleurweergave betekent dit een hoge lichtsterkte (2640 lumen) en een lange levensduur: tot 25.000 branduren.
Bestel dit exclusieve, kostbare exemplaar voor uw woon- of slaapkamer, uw kantoor of entree.
Een opvallende creatie, zelfs in de meest exclusieve woonsfeer. Afm. 190 cm H, 28 cm Ø. gewicht 12 kg. Stangen en voet van gepoedercoat staal, met 6 mm dikke bodemplaat, voorzien van vloerbeschermende glijders. 2,5 m lang aansluitsnoer met voetschakelaar voor 230 V/ 25 W. Energieklasse A+. Gemakkelijk met een zachte doek afneembaar. Van LeuchtNatur, handmade in Germany.

Meningen

5.0/5 2 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu